Winkelinrichting Audiciens: Ontwerp interieur hoorwinkel

Mooi winkelinterieur hoorwinkel stimuleert bedrijfsresultaat

De retail architecten van WSB houden van het ontwerp van winkelinrichting audiciens. Waarom? Het is voor WSB een inspirerende uitdaging om een heel kleine apparaat op een relevante manier te presenteren richting klanten. WSB: "Kleine apparaten met een brok techniek en een heel hoog servicegehalte met een enorme betekenis voor het dagelijkse leven van klanten hebben recht op een inspirerende en vertrouwenwekkende vormgeving hoorwinkel. Het kopen van een gehooroplossing mag leuk zijn. We zien aan onze klanten dat er geld verdient wordt met winkelbeleviging en een professionel praktisch inspirerende presentatie in de hoorwinkel.

Inrichting audicien

Niet alleen ontwerpt WSB inrichtingen voor audiciens in bestaande optiekzaken, maar WSB is verantwoordelijk voor het interieurontwerp en de complete winkelinrichting hoorwinkel voor opdrachtgevers als Kaasschieter Horen in Lunteren en van der Leeuw Horen in Delft. En shop in shops voor Beeks Oog en Oor en Beckers Optiek en Thijssen Optiek. Wilt u meer weten. Bel ons voor een inspirerende brainstormsessie: +31 33 2771714 of mail ons: info@wsbinterieurbouw.nl

Audiciens projecten door WSB

Bekijk alle projecten uit de branche Audiciens >>


Video's Audiciens winkelinrichting

Bekijk alle video's uit de branche Audiciens >>


 

 • Uitzonderlijke professionaliteit en originaliteit! We deden een beroep op Rick en zijn team voor een eerste project in 2015 en waren erg blij met deze prestatie. Dus hebben we WSB opnieuw gebeld voor 2 projecten. De verschillende alternatieven hebben al onze vragen beantwoord en we zijn erg blij met het resultaat. Elke dag hebben we klanten die ons prijzen voor het ontwerp en de functionaliteit van onze winkel. WSB-teams werken heel precies en snel. Ze zijn echt experts in hun vakgebied. We raden dit bedrijf ten zeerste aan. We gingen zelfs naar Nederland voordat we ons eerste project toevertrouwden en werden meteen gerustgesteld door hun professionaliteit.
  Valerie en FranckVimeu Optic | Friville Escarbotin (FR)
 • Mijn ervaring? Van de drie uitgenodigde interieurbouwers was WSB de enige die ons de juiste vragen stelde over wat wij wilden. Hierdoor bleek dat ze weten waar ze over praten. Daarna gezonde discussies over de detaillering, waarbij ook kon worden uitgelegd waarom WSB ergens voor gekozen had. We konden daarna in goed overleg de plannen definitief maken, waarbij er ook ruimte bleef voor onze eigen input die dan door de ontwerpers zo goed mogelijk werd ingepast. De werkvoorbereiding was zeer grondig en alles werd nauwkeurig ingemeten. Ook werden we op mogelijke knelpunten gewezen zodat deze tijdig aangepast konden worden. Het montage team was vakkundig en erg gezellig. De jongen sliepen in een hotel vlak bij zodat ze lange dagen konden maken. Menig voorbijganger keek verbaasd bij ons in de winkel om een team fanatieke interieurbouwers aan het werk te zien onder vrolijk en vooral luid gezang. We zijn erg blij met onze nieuwe winkel. Bedankt WSB!
  Willem Woldringh reflecteertWoldringh Optiek | Groningen
 • Ervaring: "Uiteindelijk hebben we alles in jullie handen overgelaten. Jullie zijn de profs in verband met design en wij niet. Ikzelf kijk naar het resultaat. Een parel van een zaak hebben jullie in de belgische optiek neergezet. Oke er zijn een paar kleine gebreken maar met plezier wordt het via jullie kant snel bijgewerkt! Volgens mij is er geen Belgisch bedrijf in jullie sector dat het beter en stipter zou hebben gedaan." Beoordelingen WSB: Retail design 10, Begeleiding 10, Uitvoering 9. Beveel je WSB aan? "Ja!"
  Sabine ReyntjensBrilshop Reyntjens - Putte (BE)
 • "Ervaring: Leuke samenwerking, mooi resultaat, goede uitvoering! Heel tevreden van het eindresultaat." Algemene beoordeling: 10.  
  Aménagement magasin optique Siglinde over WSB:Thyssen Optiek - Kapellen
 • Ervaring met WSB: "In 1 woord: Maatwerk!" Beveelt u WSB aan? "JA!"
  Henno Cysouw:Henno Cysouw Optiek
 • "Prima meegedacht en de tijd genomen voor het ontwikkelen van de plannen tot dat er echt een wow factor was. Top!" Beveel je WSB aan? "Ja, ik beveel WSB aan!" Algehele beoordeling: 10. Retail design: 10, Begeleiding: 10, Uitvoering: 10
  Michael Beeks beoordeelt:Beeks Oog en Oor
 • "Klasse, warmte en identiteit en de klant is koning: Zo ervaar ik de samenwerking met WSB." Aanbeveling? "Ja, ik beveel WSB aan."  
  Referentie maatwerk inrichting
 • "WSB kwam met ontwerpen die wij helemaal niet hadden verwacht. Erg mooi, goed passend bij de oude stijl van het pand en zeer effectief. Afspraken werden prompt nagekomen." Klantbeoordeling WSB: 9,3 >> Aanbeveling? "Ja, dat beveel ik aan"
  Emiel van IntermedicaIntermedica Zorgkliniek
 • "Het ontwerp was er knal op. Leuk team om mee samen te werken." Beoordelingen WSB Interieurbouw: 8.7 -> Aanbeveling? "Ja, dat beveel ik aan!"
  Review shopdesign WSB door Frank Nuytinck:Nuytinck Optiek
 • "Prima bedrijf. Kundig, kwaliteit, komen afspraak na."
  Jeroen van Kool Optiek over WSB