Winkelinrichting Audiciens: Ontwerp interieur hoorwinkel

Mooi winkelinterieur hoorwinkel stimuleert bedrijfsresultaat

De retail architecten van WSB houden van het ontwerp van winkelinrichting audiciens. Waarom? Het is voor WSB een inspirerende uitdaging om een heel klein apparaat op een relevante manier te presenteren richting klanten. WSB: "Kleine apparaten met een brok techniek en een heel hoog servicegehalte met een enorme betekenis voor het dagelijkse leven van klanten hebben recht op een inspirerende en vertrouwenwekkende vormgeving hoorwinkel. Het kopen van een gehooroplossing mag leuk zijn. We zien aan onze klanten dat er geld verdient wordt met winkelbeleving en een professioneel praktisch presentatie in de hoorwinkel.

Inrichting audicien

Niet alleen ontwerpt WSB inrichtingen voor audiciens in bestaande optiekzaken, maar WSB is verantwoordelijk voor het interieurontwerp en de complete winkelinrichting hoorwinkel voor opdrachtgevers als Kaasschieter Horen in Lunteren en van der Leeuw Horen in Delft. En shop in shops voor Beeks Oog en Oor en Beckers Optiek en Thijssen Optiek. Wilt u meer weten, bel ons voor een inspirerende brainstormsessie: +31 33 2771714 of mail ons: info@wsbdesign.com.

Optiek Amberg | Erlangen (DE)

1Optiek Amberg | Erlangen (DE)

Van Leeuwen Optiek | Bodegraven (NL)

2Van Leeuwen Optiek | Bodegraven (NL)

Akkerman Kruiskade | Rotterdam (NL)

3Akkerman Kruiskade | Rotterdam (NL)

Hörgeräte Baschlebe | Troisdorf (DE)

4Hörgeräte Baschlebe | Troisdorf (DE)

IDF is zeer tevreden. Complimenten voor Rick Blankenstijn en zijn team. 10 voor ontwerp en uitvoering. De afstand was geen enkel probleem.

IDF Audition | Poissy (FR)IDF Audition | Poissy (FR)

Volmer & Wacker Optik | Dörpen (DE)

5Volmer & Wacker Optik | Dörpen (DE)

Brillen und Hörgeräte Nowak | Osnabrück (DE)

6Brillen und Hörgeräte Nowak | Osnabrück (DE)

IDF Audition | Poissy (FR)

7IDF Audition | Poissy (FR)

Groenhof Optiek | Amstelveen (NL)

8Groenhof Optiek | Amstelveen (NL)

Uitzonderlijke professionaliteit en originaliteit! We deden een beroep op Rick en zijn team voor een eerste project in 2015 en waren erg blij met deze prestatie. Dus hebben we WSB opnieuw gebeld voor 2 projecten. De verschillende alternatieven hebben al onze vragen beantwoord en we zijn erg blij met het…

Valerie & Franck (FR)Vimeu Optic // Friville-Escarbotin (FR)

Baschlebe Hörgeräte | Lemgo (DE)

9Baschlebe Hörgeräte | Lemgo (DE)

Verdonk Optiek | Dieren

10Verdonk Optiek | Dieren

Auge & Ohr | Osnabrück (DE)

11Auge & Ohr | Osnabrück (DE)

Ben van der Heiden Zien & Horen

12Ben van der Heiden Zien & Horen

Mijn ervaring? Van de drie uitgenodigde interieurbouwers was WSB de enige die ons de juiste vragen stelde over wat wij wilden. Hierdoor bleek dat ze weten waar ze over praten. Daarna gezonde discussies over de detaillering, waarbij ook kon worden uitgelegd waarom WSB ergens voor gekozen had. We konden daarna…

Willem WoldringhWoldringh Optiek | Groningen

Sturm Hörgeräte | Bad Salzsuflen (DE)

13Sturm Hörgeräte | Bad Salzsuflen (DE)

Thyssen Optiek – Kapellen (BE): Winkelinrichting Optiek

14Thyssen Optiek – Kapellen (BE): Winkelinrichting Optiek

Trendy shopdesign voor Beeks Oog en Oor te ‘s-Gravenzande

15Trendy shopdesign voor Beeks Oog en Oor te ‘s-Gravenzande

Kaasschieter Hoortoestellen: Ontwerp en winkelinrichting hoorwinkel

16Kaasschieter Hoortoestellen: Ontwerp en winkelinrichting hoorwinkel

Ervaring: "Uiteindelijk hebben we alles in jullie handen overgelaten. Jullie zijn de profs in verband met design en wij niet. Ikzelf kijk naar het resultaat. Een parel van een zaak hebben jullie in de belgische optiek neergezet. Oke er zijn een paar kleine gebreken maar met plezier wordt het via jullie kant…

Sabine ReyntjensBrilshop Reyntjens - Putte (BE)

Veel gestelde vragen over het ontwerp en de inrichting van audiciens

Welke hoorwinkels hebben onlangs een nieuwe winkelinrichting gekregen?

WSB maakt de laatste tijd steeds meer mooie winkelontwerpen en winkelinrichtingen voor audiciens. De grote vraag daarbij: Hoe ceeer ik een commercieel aantrekkelijke winkel rondom een relatief klein producti. Hoe etaleer ik mijn kennis en bez0rg ik de klant een aangenaam klantbezoek? WSB werkt onderanderen voor van der Leeuw Horen (Delft), Kaasschieter Horen (Lunteren), Mijn Horen en Zien in Dieren, Baschlebe Horen in Troisdorf (DE), IDF Audition in Paris-Poissy (FR), Beeks Oog en Oor ('s-Gravenzande), Van der Heiden Horen in Halsteren, Baschlebe Horgerate in Lemgo (DE). Bekijk de inspirerende ontwerpen van winkelinterieurs voor audiciens

Wat kost de inrichting voor audiciens?

Deze vraag kunnen we beantwoorden als het volgende bekend is: Casco oplevering? Om hoeveel m2 gaat het? Waar is uw hoorwinkel gevestigd? Welke style en afwerkingsniveau vind u mooi? Betreft het een renovatie of een totale vernieuwing? Gaat het alleen om het interieur of ook om aanpassingen van installaties, vloerafwerking, plafondafwerking en/of bouwkundige ingrepen? Wij kunnen dit voor u begroten. Neem contact met ons op om meer te weten over de kosten van een commerciele winkelinrichtig van uw hoorwinkel.

Wat zijn de interieur trends voor audiciens?

Om onze ontwerpers up-to-date te houden met betrekking tot de trends en ontwikkelingen binnen de branche voor audiciens zijn zij goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts. Concreet: we zien steeds meer groen in de ontwerpen voor hoorwinkels. De integratie van on- en offline productassortiment. Het interieur wordt steeds gemakkelijker te vernieuwen op basis van style. Slimme oplossingen gaan zorgen voor een klantvriendelijk budget. We gaan steeds meer toe richting beleving. Standaard oplossingen raken steeds meer uit de tijd. Steeds meer persoonlijke aandacht in de winkel voor de klant. We vertellen u graag meer in een gratis persoonlijke brainstormsessie bij WSB op kantoor. Neem contact met ons op.


De projecten in de categorie Audiciens worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.