>> Showrooms

Unieke Interieurconcepten voor commerciele showrooms

De drijfveer van WSB is om uw producten en diensten een zo mooi mogelijke plek te geven, of uw klant en personeel zich thuis te laten voelen. De ambiance speelt een grote rol bij de belevenis wereld van een klant of bezoeker. Daarom schenken wij niet alleen aandacht aan het meubilair maar spelen belichting en geur ook een grote rol. In het nieuw ontworpen interieur wordt gedacht aan elk zintuig, zodat uw klant of bezoeker een complete beleving heeft.

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de het interieurontwerp van commerciële projectinrichtingen voor showrooms, global brands, kantoorruimtesshowroomspraktijkinrichtingen. Meer weten?

Neem contact op! Of bel ons: +31 33 2771714

Showrooms projecten door WSB

Bekijk alle projecten uit de branche Showrooms >>


Video's Showrooms winkelinrichting

Bekijk alle video's uit de branche Showrooms >>

 

Lookbook showrooms | WSB: Interior design | Budget Planning | turn key showroom inrichting

Aanpak voor het ontwerp en de realisatie van de nieuwe showroom: Wilt u meer weten? Vraag ons inspirerende lookbook aan bij rick.blankenstijn@wsbinterieurbouw.nl Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.

 

 

  • Mijn ervaring? Van de drie uitgenodigde interieurbouwers was WSB de enige die ons de juiste vragen stelde over wat wij wilden. Hierdoor bleek dat ze weten waar ze over praten. Daarna gezonde discussies over de detaillering, waarbij ook kon worden uitgelegd waarom WSB ergens voor gekozen had. We konden daarna in goed overleg de plannen definitief maken, waarbij er ook ruimte bleef voor onze eigen input die dan door de ontwerpers zo goed mogelijk werd ingepast. De werkvoorbereiding was zeer grondig en alles werd nauwkeurig ingemeten. Ook werden we op mogelijke knelpunten gewezen zodat deze tijdig aangepast konden worden. Het montage team was vakkundig en erg gezellig. De jongen sliepen in een hotel vlak bij zodat ze lange dagen konden maken. Menig voorbijganger keek verbaasd bij ons in de winkel om een team fanatieke interieurbouwers aan het werk te zien onder vrolijk en vooral luid gezang. We zijn erg blij met onze nieuwe winkel. Bedankt WSB!
    Willem Woldringh reflecteertWoldringh Optiek | Groningen
  • Aanbeveling: Ja! Rating: Interior design 9, begeleiding 8, uitvoering: 9 Ervaring: Met liefde voor het vak een mooi en goed werkbaar interieur gemaakt voor onze winkel. De uitvoering is gedaan door een vriendelijk en vakbekwaam team die oog en oor hebben voor onze wensen. Daarnaast zijn er duurzame en kwalitatief zeer goede materialen gebruikt. Wij raden WSB zeker aan!  
    Beveelt opdrachtgever Martin de WSB aan?Karsten Woninginrichting | Den Helder