Winkelinrichting lingerie: Retail design en turn key inrichting door WSB

Ontwerp Inrichting lingerie: Ons creatieve specialisme en praktische ervaring met inrichting van lingeriezaken spelen een doorslaggevende rol bij de samenwerking met WSB >> Referenties interieur lingeriewinkels? Onder anderen winkelinrichting voor de landelijke formule Livera, Turn key winkelontwerp voor Vos Lingerie in Leerdam, winkelontwerp en inrichting voor Melman Lingerie en diverse shop in shop inrichting van Victoria's Secret voor Shop&Fly op de luchthavens en ook lingerie interieurs voor onder anderen Brinkers Mode&Lingerie in Nederhorst den Berg en Burger Fashion in Reeuwijk en de winkelinrichting van de landelijke retailketen Lincherie in Veenendaal.

Lingerie projecten door WSB

Bekijk alle projecten uit de branche Lingerie >>


Video's Lingerie winkelinrichting

Bekijk alle video's uit de branche Lingerie >>


 

  • Een bedrijf dat graag mee denkt met zijn klant, staan steeds klaar met advies , respecteert budget. Ook de montage ploeg denkt in oplossingen waar er problemen zijn , en werkt prima door om een project vroegtijdig af te leveren!
    Margo TalemansComo Fashion Code 07 | St-Katelijne Waver (BE)
  • Ervaring: inspirerend ,creatief met ruimte en licht en met passie voor de klant en opdracht. eigen productie capaciteit dus geen uitbesteding bij aannemers. No nonsense aanpak en duidelijke offertes met meer keuze opties .
    Michel van OsKings Square Mode Exclusief - Amsterdam
  • "Vanaf het eerste moment, is er een klik geweest. De persoonlijke, positieve benadering en oprechte interesse in de klant, heeft ons erg aangetrokken in WSB. In het gehele proces zijn de korte lijnen een rode draad geweest, waardoor problemen heel snel opgelost/ideeën bedacht konden worden. De constante kwaliteit van het werk is hoog en iedereen bij WSB lijkt te werken met dezelfde passie en betrokkenheid. WSB stelt hoge eisen aan zichzelf maar ook aan hun onderaannemers en leveranciers. WSB denkt in mogelijkheden, niet in tekortkomingen. Burger is ontzettend tevreden over het gehele proces en oplevering en zal WSB zeker aanbevelen bij andere bedrijven!"
    Dennis beoordeelt WSB >>Burger Fashion