Winkelinrichting lingerie

Ontwerp Inrichting lingerie 

Ons creatieve specialisme en praktische ervaring met inrichting van lingeriezaken spelen een doorslaggevende rol bij de samenwerking met WSB. Referenties interieur lingeriewinkels?

Lingerie winkels met WSB inrichting

Onder anderen winkelinrichting voor de landelijke formule Livera, Turn key winkelontwerp voor Vos Lingerie in Leerdam, winkelontwerp en inrichting voor Melman Lingerie en diverse shop in shop inrichting van Victoria's Secret voor Shop&Fly op de luchthavens en ook lingerie interieurs voor onder anderen Brinkers Mode&Lingerie in Nederhorst den Berg en Burger Fashion in Reeuwijk en de winkelinrichting van de landelijke retailketen Lincherie in Veenendaal.


De projecten in de categorie Lingerie worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.