Maatwerk interieurs: Top kwaliteit en uniek design

De inrichting van mooie landhuizen en villa's is een snel groeiende activiteit van WSB. De interieur architecten van WSB zijn ook intensief betrokken bij het interieurontwerp van woningen. Wij helpen mensen die op zoek zijn naar klasse, warmte en intimiteit. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze opdrachtgever zijn/haar eigen wensen en creativiteit kan loslaten op het interieur. WSB luistert naar de klant om op deze manier te weten te komen wat er in de klant leeft. Hierbij is het de kunst om het DNA van de bewoner op een subtiele manier te laten weerspiegelen. Juist daardoor ontstaat de authenticiteit die een interieur zowel vertrouwd als opvallend maakt.

Home & Living

WSB is het adres voor een compleet interieur maar kan u ook van dienst zijn als u op zoek bent naar een specifiek maatwerk meubel. Van keuken, badkamermeubel, kastenwand tot tafel. De mogelijkheden zijn oneindig.

Voor meer inspiratie verwijzen wij u naar de Home & Living projecten. We groeien snel als specialist. Kijk daarom ook op onze nieuwe website voor Residential Interior Design - Emyko.com.

1Residential Interior Design | West-Nederland

2Lounge & Work by WSBDESIGN.COM

3Inrichting woonhuis | Amsterdam

4Villa maatwerk interieur | Eindhoven

Aanbeveling: Ja! Rating: Interior design 9, begeleiding 8, uitvoering: 9 Ervaring: Met liefde voor het vak een mooi en goed werkbaar interieur gemaakt voor onze winkel. De uitvoering is gedaan door een vriendelijk en vakbekwaam team die oog en oor hebben voor onze wensen. Daarnaast zijn er duurzame en kwalitatief…

Martin van Karsten WoninginrichtingKarsten Woninginrichting | Den Helder

5WSB Almhütte | Scherpenzeel (NL)

6Maatwerk Interieur | Utrechtse Heuvelrug

7Nilson Beds | Amersfoort

8Ontwerp interieur landhuis | Apeldoorn

Ervaring: inspirerend ,creatief met ruimte en licht en met passie voor de klant en opdracht. eigen productie capaciteit dus geen uitbesteding bij aannemers. No nonsense aanpak en duidelijke offertes met meer keuze opties .

Michel van OsKings Square Mode Exclusief - Amsterdam

9Rhetap showroom | Barneveld

10Modern gefineerde keuken | Amstelveen

11Nieuwe inspiratiewereld voor WSB

12Exterieur en inrichting villa | Utrecht

Ervaring ontwerp en inrichting meubels op maat. Paul: "Creatief meegedacht in ontwerpfase door WSB Interieurbouw. Geniale ideeën en dito ontwerpen . Strakke planning en levering keurige montagedienst. In één keer perfect opgeleverd!" Beoordeling: Ontwerp 10 - Begeleiding 10 - Uitvoering 10. Beveelt WSB aan? "Ja"

Paul – woninginrichting GoesPaul

13Villa meubelmaatwerk | Apeldoorn

14Mauer | Bochum (DE)

15Rietgedekte Villa, Zeist Kerckebosch

16Meubel maatwerk Scherpenzeel: Ontwerp en inrichting

"Klasse, warmte en identiteit en de klant is koning: Zo ervaar ik de samenwerking met WSB." Aanbeveling? "Ja, ik beveel WSB aan."  

Referentie maatwerk inrichting

17Interieurs op maat: Zeeuws meubel maatwerk

18Top interieur op maat voor Herenhuis in Goes

19Juwelier van Willegen, Rotterdam

"WSB kwam met ontwerpen die wij helemaal niet hadden verwacht. Erg mooi, goed passend bij de oude stijl van het pand en zeer effectief. Afspraken werden prompt nagekomen." Klantbeoordeling WSB: 9,3 >> Aanbeveling? "Ja, dat beveel ik aan"

Emiel van IntermedicaIntermedica Zorgkliniek