Experience centre

Ontwerp en inrichting van Experience Centre (van A tot Z)

Het ontwerpen en inrichten van een Experience Centre is de nieuwste trend in de retail- en showroomindustrie. Onze klanten hebben met succes showrooms gecreëerd die de zintuigen prikkelen en klanten betoveren.

Opdrachtgevers als Nilson en Wedding World Bruismode in Oberhausen hebben begrepen dat klanten niet alleen producten willen zien, maar ook willen ervaren. Door middel van tastbare elementen, zoals interactieve schermen, virtuele realiteit en in een VIP ruimte een glaasje bubbels of een verse espresso schenken, maken het plaatje compleet. Dit resulteert in een langere verblijfsduur en uiteindelijk een grotere kans op aankoop.

Showroom interieur met beleving

Het is belangrijk om een unieke en onderscheidende ervaring te bieden die uw merk onderscheidt van concurrentie. Het team van ervaren ontwerpers van WSBDESIGN.COM kan u helpen bij het creëren van een showroom dat de juiste sfeer en boodschap overbrengt.

Het ontwerpen en inrichten van Experience Centre is een effectieve manier om klanten aan te trekken, betrokkenheid te vergroten en uw merk te versterken. Winkels met beleving hebben bewezen dat de combinatie van visuele aantrekkingskracht, interactiviteit en tastbare ervaringen een winnende formule is. Neem contact op met WSB.


De projecten in de categorie Experience centre worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.