Werkzaamheden >> WSB Interieurbouw verzorgde de Showroom inrichting voor Ford Broekhuis Autogroep in Zeist. WSB is sterk in retail design en Interieurbouw. Hoe creeer ik bij mijn klanten een gevoel van welbevinden? Hoe zorg ik voor verblijfsduurverlengingen? Hoe creeer ik merkbeleving? Het zit WSB in de Genen om zich bij het ontwerp en de uitvoering van Auto Showrooms te concentreren op commercieel retail design van het DNA profiel van dealers van automerken.

Ervaring en opgebouwde kennis >> WSB Interieurbouw heeft ruime ervaring met showroom inrichting van de automerken Audi, Volkswagen Pon, Ford, Volvo, Fiat, Mercedes. Bel WSB: +31 33 2771714. Voor Broekhuis Autogroep verzorgt WSB ook de inrichting van de Volvo Showroom in Zeist.

Wie is onze klant? >>

Onze klanten zijn op zoek naar commercieel design uitgevoerd in een hoge kwaliteit met een goede projectbegeleiding en budgettering. Broekhuis is een bedrijf in de automotive branche dat sinds 1932 in Midden-, Noord- en Oost Nederland actief is als partner in mobiliteit. Broekhuis streeft naar een afgewogen samenstelling van de door haar autobedrijven vertegenwoordigde merken. Broekhuis vertegenwoordigt de merken Opel, Chevrolet, Peugeot, Volvo, Ford, Hyundai, SEAT, SKODA, BMW en MINI. Verder maken onderdeel uit van de Broekhuis groep: 7 autoschadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij, dealerschap van BMW motoren, een bedrijf dat is gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting en de inbouw van accessoires en er zijn activiteiten op het gebied van financiele dienstverlening in de vorm van financieren en verzekeren.

Resultaat: De Showroom van Ford is functioneel, toegankelijk, servicegericht geworden en leidt tot groei van de Ford organisatie.

Neem contact op >>

Jos Snel over WSB
Pon Dealer - Audi / Volkswagen

Ervaring: “Ik heb een zeer goede ervaring met WSB zeer behulpzaam niets is te gek het wordt allemaal keurig geregeld. we hebben al 10 jaar een prettige samen werking .”

Beveel je WSB aan ? “Ja, ik beveel WSB aan”. Mij beoordeling is: Retail design ontwerp showroom: 9, Begeleiding: 10, Uitvoering: 10″

Toelichting: WSB Interieurbouw is verantwoordelijk voor de inrichting van diverse showroominrichtingen voor Audi, Volkswagen, Asca Schadeherstel in samenwerking met Jos Snel.

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Zeist (NL)
  • LEVERING: 2012
  • DESIGN: Ford NL Concept
  • REALISATIE: WSB

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: + 31 653163207