Retail design en realisatie van het nieuwe Cyberport Concept

WSB Interieurbouw heeft het nieuwe retail concept van het Duitse Cyberport ontwikkeld en gerealiseerd. In Munchen is dit concept door WSB gebouwd in korte tijd en volgens afspraak tegen scherpe prijzen met inbreng van veel kennis en creativiteit. Kortom onze Duitse opdrachtgevers zijn zeer tevreden over de samenwerking met WSB.

Bel WSB Interieurbouw voor een inspirerend gesprek.

Shop in shop systemen

WSB levert ook veelvuldig shop in shop concepten in bestaande winkels door heel Europa heen. Bel Nico Schreuder voor een inspirerend gesprek: +31 332771714.

7 wsb interieurbouw wsb ladenbau wsb shopconcepts Cyberport

Retail Marketing strategie

Iedere creatieve uitdaging begint met een strategische conceptdialoog om de Retail Marketingstrategie goed te definiëren: Wie bent u, wat wilt u bereiken? Wat is het DNA van klant-product-omgeving? Het DNA van de winkel wordt zichtbaar in de ontwerpfase en krijgt gestalte in de realisatie.

Uniek, commercieel succesvol en onderscheidend. dat is ons handschrift.

WSB vertaalt gevoelens, emoties. WSB maakt het winkelmerk sterk door beleving te creëren.  We weten wat mensen werkelijk motiveert, wat van invloed is op hun koopgedrag. Onze ontwerpers zijn goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts.

WSB beschikt over eigen architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs. Het team biedt WSB de mogelijkheid om de processen in de diverse fasen van uitvoering nauwgezet te volgen en te controleren.

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Video impressie

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Munchen (DE)
  • OPPERVLAK: 890 m2
  • LEVERING: 2014
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Ladenbau

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: +31 33 2771714