INSPIRATIETRIP AMSTERDAM 2022

Team ontwerp, calculatie en verkoop

Dutch design

Afgelopen december zijn we met het team ontwerp, calculatie en verkoop in onze eigen hoofdstad Amsterdam geweest om nieuwe inspiratie op te doen voor onze klanten het komende jaar. Vorig jaar ging onze WSB inspiratietrip naar Parijs, maar Amsterdam is de Nederlandse proeftuin voor retailtrends. Bijzondere winkelconcepten op gebied van innovatie, storytelling en duurzaamheid. Genoeg inspiratie!

Successful Dutch Interior Design

De retailbranche is constant in beweging. Na corona blijkt de consument nog steeds opzoek te zijn naar de fysieke winkel voor een in-store ervaring. Hiervoor kan de juiste sfeer neerzetten veel doen. Kies je bewust voor activerende kleuren om de aandacht voor materialen, details en prints van kledingmode op te laten vallen of toch voor een warme en huiselijke omgeving. Samen ontdekken we de laatste trends op gebied van stijl, klant-en shopgedrag.

Iedere creatieve uitdaging begint bij WSB met de juiste vragen. Tot wie richten wij ons? Wie zijn we en wat willen we zijn? WSB maakt een winkelmerk sterk door beleving te creëren. Inspiratie geeft energie en brengt de consument in beweging. Wilt u meer weten over retaildesign? Bel ons 033-2771714.

Werken bij WSB? Bekijk onze vacatures.