Winkel renoveren op slimme manier

Renovatie

Wilt u uw interieur renoveren? Dat is vanaf nu heel goed mogelijk met een slim budget. Wij zijn in staat uw interieur te handhaven en middels wrapping te voorzien van een volledig nieuwe uitstralingen. Op deze manier slaat u 3 vliegen in 1 klap: 1 U bespaart zich de moeite van een grote verbouwing. 2 Uw interieur verandert op een slimme manier van gedaante. 3 Het nieuwe materiaal is stevig, onze stalen zien er heel goed uit en tegelijkertijd betaalt u niet de prijs voor een nieuw interieur.

Meer weten? Bel ons voor een vrijblijvend advies om uw interieur te renoveren en hoe dat het beste gedaan kan worden. +31 33 2771714

Restylen en renoveren van uw interieur op slimme manier

Wilt u uw meubilair renoveren en restylen? Dat is vanaf nu heel goed mogelijk met een slim budget. Wij zijn in staat uw interieur te handhaven en middels wrapping te voorzien van een volledig nieuwe uitstralingen.

De 3 voordelen van wrappen van uw interieur

Op deze manier slaat u 3 vliegen in 1 klap: U bespaart zich de moeite van een grote verbouwing. 2 Uw interieur verandert op een slimme manier van gedaante. 3 Het nieuwe materiaal is stevig, onze stalen zien er heel goed uit en tegelijkertijd betaalt u niet de prijs voor een nieuw interieur. Ook dure interieur met rondingen kunnen perfect gerestyld worden!

Vraag ons advies en bijbehorende offerte voor de perfecte restyling

Meer weten? Bel ons voor een vrijblijvend advies om uw interieur te renoveren en hoe dat het beste gedaan kan worden. +31 33 2771714

De projecten in de categorie Interieur renoveren worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Wat wij doen

WSB creëert Succesvol Interieur Design voor Retail, Office & Living. Met het ontwerp van uw winkelinrichting of projectinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de (merk-)beleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij op 8500 m² de full service leverancier van turn key interieurconcepten. Wij zijn sterk in design, inkoop, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands en praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.