Winkelontwerp juwelierszaak Bigor

Differdange: In het hagelnieuwe  winkelcentrum Opkorn te Differdange staat het huis Bigor met een oppervlakte van 135 m2 vol in de schijnwerpers te schitteren. Royale dubbele entree. Een zeer imposante hoogte van 5,5 meter dat is Bigor Differdange je kunt er niet omheen. Vrije wanden, balie in het centrum de klant krijgt alle ruimte om de collecties te bewonderen.

 

Winkelinrichting Juweliers en andere interieurconcepten

Bij WSB werken internationaal toonaangevende retailarchitecten aan winkelconcepten in modeontwerp schoenenwinkelswinkelinrichting juweliersontwerp optiekzaken. WSB werkt onder anderen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk naast het thuisland. WSB werkt zowel voor fashion brands als voor individuele ondernemers. Kijk ook op www.wsbinterieurbouw.nl/juwelier/

Iedere creatieve uitdaging begint met een strategische conceptdialoog om de Retail Marketingstrategie goed te definiëren: Wie bent u, wat wilt u bereiken? Wat is het DNA van klant-product-omgeving? Het DNA van de winkel wordt zichtbaar in de ontwerpfase en krijgt gestalte in de realisatie. Dat is de visie en missie als basis van ons commercieel winkelontwerp.

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Shopdesign Bijouterie Bigor | Differdange (LU)

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Differdange (LU)
  • OPPERVLAK: 135m2
  • LEVERING: Turn-Key
  • DESIGN: WSB Retail design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: +31 33 277 17 14