Winkelbouw juwelierszaak

Kirchberg: Bigor is een Luxemburgse Juwelier met een dominante  positie op de Luxemburgse markt
In winkelcentrum Auchan in Luxembourg-stad heeft WSB de Eerste winkel  van het nieuwe Bigor concept neergezet. Transparante verbinding van buiten naar binnen prikkelt de klant om naar binnen te gaan. Compact succes op 53m2. Heldere routing de klant komt er graag en er wordt gekocht. Een duidelijke shop op een nieuwe locatie die gelijk goed meedoet in de omzet.

Winkelinrichting Juweliers en andere interieurconcepten

Bij WSB werken internationaal toonaangevende retailarchitecten aan winkelconcepten in modeontwerp schoenenwinkelswinkelinrichting juweliersontwerp optiekzaken. WSB werkt onder anderen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk naast het thuisland. WSB werkt zowel voor fashion brands als voor individuele ondernemers. Kijk ook op www.wsbinterieurbouw.nl/juwelier/

Iedere creatieve uitdaging begint met een strategische conceptdialoog om de Retail Marketingstrategie goed te definiëren: Wie bent u, wat wilt u bereiken? Wat is het DNA van klant-product-omgeving? Het DNA van de winkel wordt zichtbaar in de ontwerpfase en krijgt gestalte in de realisatie. Dat is de visie en missie als basis van ons commercieel winkelontwerp.

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Video impressie

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Kirchberg (LU)
  • OPPERVLAK: 53m2
  • LEVERING: Turn-Key
  • DESIGN: WSB Retail design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: +31 33 2771714