Shopdesign en sleutelklare complete verbouwing van interieur en gevel

Juwelier Arnold is in de regio Oostende een bekende naam vanwege de verfijnde keus  op het gebied van sieraden, juwelen, horloges en in- en verkoop van goud. Stefaan belde begin 2020 voor de complete verbouwing van zijn winkel in sieraden, juwelen, horloges en in- en verkoop van goud. De huidige winkel draaide goed maar was toe aan vernieuwing. Thema van de verbouwing: ontzorging bij de complexe bouw. Dwars door de ingrijpende tijden van Corona heen werd de nieuwe winkel vormgegeven: mooie renovatie van de buitengevel, veel aandacht voor de klanten tijdens de actieve staande verkoop, integratie van groenbeleving, marmerstructuren en houstructuren.

Samenwerking

Rick Blankenstijn van WSB: “De samenwerking met Stefaan werd door wederzijds gewaardeerd. Op het gebied van bespreking van technische werktekeningen, de inkoop van alle werken derden, de coaching van de Belgische en Nederlandse partijen en de  samenwerking met lokale overheid en voor alles: het persoonlijk contact in de ontwerp- en uitvoeringsfase tussen opdrachtgever en WSB. Iedereen hartelijk bedankt! De samenwerking was een feest.

WSB goed in ontwerp en realisatie van interieurconcepten voor Retail | Office | Living

Heeft u plannen? Bel onze strategische interieurarchitecten voor een vrijblijvende brainstormsessie. Bekijk onze projecten op het gebied van inrichting van juweliers en andere winkelinrichting, projectinrichting en woninginrichting. + 31 33 2771714

Neem contact op >>

Stefaan Huygebaert over WSB
Juwelier Arnold | Oudenburg

WSB interieurbouw levert eigentijdse ontwerpen, denkt mee met de klant en maakt kwaliteitsvolle inrichtingen. We hadden een professionele en sympathieke samenwerking! Aanbeveling? “Jazeker!”

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Oudenburg (BE)
  • OPPERVLAK: 80 m2
  • LEVERING: 2020
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: +31 33 277 17 14