Reeds vier generaties lang is Juwelier Van Ruyskensvelde thuis in uurwerken en juwelen…

Juwelier Van Ruyskensvelde staat bekend voor zijn vriendelijk onthaal, zijn deskundig advies en zijn uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding van juwelen en uurwerken. Service is bij Van Ruyskensvelde geen ijdel woord. Je kan er ook terecht voor een correcte dienst na verkoop. Juwelier Van Ruyskensvelde beschikt over een modern en compleet uitgewerkt atelier. Een gediplomeerd goudsmid voert alle herstellingen uit. Je kan hier terecht om uw juwelen een nieuwe look te geven of gewoon om ze op te poetsen. De uurwerken worden vakkundig door een gediplomeerd uurwerkmaker hersteld.

Vakkundigheid, professionaliteit en goed advies

Het is prachtig om meer te weten van de identiteit van Juwelier van Ruyskensvelde. Vakkundig, professionalisatie en goed advies. Dat past bij juwelier van Ruyskensvelde. Zo heeft het team van WSB Interieurbouw deze juweliersfamilie uit Gentrbrugge ook leren kennen. Ene prettige samenwerking. Het nieuwe winkelconcept borduurt voort op het DNA van de familie. Zowel het exerterieur (facade / etalages) als het interieur van de juwelierswinkel is grondig vernieuwd. Passie, zorg en vakmanschap kwamen tot uiting in de consequente belijning, de gestileerde dubbelzijdige etalagepresentatie, de mooie materialen en de tijdloze kleuren: Gefeliciteerd, team van Ruyskensvelde.

Zoekt u een onderscheidend en commercieel shopdesign?

WSB is een gespecialiseerd in het ontwerp en de realisatie van mooie interieurs voor juweliers. Bel de interieurarchitecten van WSB voor een inspirerend brainstormgesprek: +31 33 2771714.

Neem contact op >>

Purdey over WSB
Juwelier van Ruyskensvelde

Ervaring? “Wij zijn heel tevreden van de werken van WSB, ook voor de afwerking en zo. Wij waren ook zeer tevreden dat de werken af waren op het afgesproken moment.” Beveelt u WSB aan? “Ja”

GERELATEERDE PROJECTEN

Interieur Gentbrugge | Juwelier van Ruyskensvelde

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Genbrugge (BE)
  • OPPERVLAK: 60 m2
  • LEVERING: Sleutelklare inrichting
  • DESIGN: WSBDesign.Com
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: +31 33 277 17 14