Winkelinrichting Retail: Siebel Juweliers

Winkelinrichting Retail: Siebel Juweliers - Winkelinrichting Retail: Siebel Juweliers - Winkelinrichting Retail: Siebel Juweliers - Winkelinrichting Retail: Siebel Juweliers -
Winkelinrichting Retail: Siebel Juweliers - Winkelinrichting Retail: Siebel Juweliers - Winkelinrichting Retail: Siebel Juweliers - Winkelinrichting Retail: Siebel Juweliers -
Winkelinrichting Retail: Siebel Juweliers - Winkelinrichting Retail: Siebel Juweliers -

Winkelinrichting Retail:

In onze hoofdstad Amsterdam is WSB Interieurbouw actief in winkelinrichting retail.

In korte tijd hebben we diverse projecten gerealiseerd voor diverse opdrachtgevers van winkelinrichting retail: Amsterdam Designs op het Damrak, Van Os Mensfashion op het Koningsplein, Schmidt Optiek op het Gelderlandplein en Siebel Juweliers.

WSB, de interieurbouwer van deze Flagship Store, is gespecialiseerd in het creëren van een commerciële beleving binnen de retailbranche. Projectleider Nico Schreuder vertelt dat ?WSB de Siebel Juweliers gevoelens en emoties heeft vertaald naar een elegant, vertrouwd en onderscheidend winkelinterieur.? Hij licht verder toe dat ?de winkel op het Gelderlandplein door het gebruik van natuurlijke materialen en verschillende houtsoorten een warme uitstraling heeft. Dit zorgt ervoor dat het design van de collectie op een subtiele manier schittert, wat een aangename atmosfeer oplevert?. 

Ontwerp inrichting juwelier Siebel - Amsterdam

Uw winkel ontwerpen en verbouwen met WSB?

Voor meer informatie over succesvol ontwerpen en verbouwen met WSB tegen scherpe prijzen, bel ons vrijblijvend: +31 332771714

Over Siebel:

Siebel Juweliers is al 100 jaar een begrip in Nederland. Met 38 vestigingen door heel Nederland en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk.

Bij ons vindt u een brede collectie horloges, sieraden en trouw/relatieringen. Van klassiek tot modern en van gouden sieraden met diamant tot trendy zilveren sieraden gecombineerd met de laatste modekleuren.

Siebel Juweliers staat bekend om de goede service en klantgerichtheid. Onze medewerkers worden als deskundig ervaren door onze klanten en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Vanuit een traditionele klassieke juwelier heeft Siebel Juweliers de ontwikkeling gemaakt om zich als juwelier ook te kunnen onderscheiden in de juweliersbranche. Door de open en toegankelijke winkels en deskundig personeel is Siebel Juweliers al meerdere keren bekroond door klanten als beste juweliersketen.

Realisatie

  • Locatie Amsterdam
  • Bouwtijd Spring 2015
  • Grootte 100 m2
  • Levering 2015
  • Design Retail design by WSB
  • Realisatie Turn key by WSB
  • Branche Juweliers

Meer weten of zelf ambities?

De projecten in de categorie Juweliers worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Siebel: Retailketen opent nieuwe winkel in Amsterdam. Design van WSB

Over WSBDESIGN.COM | Interieurbouw