Over Ha Juweliers : “Collectie”, “Persoonlijk” en “Nieuwe manier van Denken”

Internationale sieradenmerken en zwitserse horloges, unieke collecties in Noord Nederland. In vertrouwde handen bij de bedenkers van Ha Juweliers, inmiddels een begrip in Haren.

Juweliers Johan Leyendijk en Harold Mulder vestigden met de naam Ha Juweliers een nieuwe manier van denken over juwelen en horloges. Ze kozen voor een exclusieve collectie met uitsluitend topproducten voor mensen met goede smaak en oog voor kwaliteit, nooit doorsnee in hun manier van leven, hun stijl en hun presentatie.

De aanpak

Dit DNA werd voor de retail designers van WSB het uitgangspunt voor het nieuwe winkelontwerp: Goede routing? ja! Mooi materialen? Ja, met een aaibaarheidsfactor. Aandacht voor de juwelen, sieraden en zwitserse merken? Ja! Persoonlijk? Ja tot in de details.

WSB zorgde voor het Design, de Budgettering en de Uitvoering. In verschillende fases is de vernieuwingsslag doorgevoerd.

Vragen over onze aanpak? Verbouwingsplannen? Meer weten over winkelontwerp en winkelinrichting bij juwelierszaken? +31 33 2771714 Out of the box denken? Bel WSB: +31 33 2771714

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Ha Juweliers Haren in Groningen: Winkelontwerp en winkelverbouwing

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Haren (GR)
  • OPPERVLAK: 100 m2
  • LEVERING: 2018
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Schreuder: +31 33 277 17 14