Meer aanloop door nieuw winkelconcept

Makelaarskantoor Sinke Komejan werd te klein en de organisatie was toe aan een groter pand. Dit pand is gevonden op driehonderd meter afstand van het oude pand. Een echte A1 locatie, het interieur is op alle fronten aangepakt om van een dames mode zaak een aantrekkelijk makelaarskantoor te maken. In de makelaarsbranche is veel veranderd, met name de oriëntatie op huizen gebeurt vanuit huis. Sinke Komejan heeft op deze trend ingespeeld door op de wand met te koop staande huizen een integratie te maken van het online aanbod.

Door de huisvesting in de winkelstraat is er meer aanloop, en komen ook oriënterende klanten over de vloer. WSB heeft de ontvangstruimte ingericht met een tafel en aantal stoelen waar potentiële klanten een gesprek hebben met een makelaar. Een split-level geeft toegang tot een aantal andere ruimtes. Er zijn kantoren gehuisvest voor de werknemers van Sinke Komejan, die afgesloten zijn van de ontvangstruimte. Andere ruimtes worden gebruikt voor hypotheek en verkoop gesprekken.

Bij dit project is alles aangepakt. WSB heeft voor Sinke een makelaarskantoor/winkel ontwikkeld midden in de winkelstraat die toegankelijk is voor winkelend publiek. Open ruimtes met veel licht en gebruik van natuurproducten zorgen voor een aangename sfeer.

Interieurconcept voor commerciele ontvangstruimtes

WSB is specialist in het ontwikkelen van interieurconcepten voor kantoren en maatwerk interieur luxe woonhuizen en winkelconcepten. Heeft u plannen? Bel onze interieurarchitecten voor een inspirerende brainstormsessie: +31 33 2771714

 

Neem contact op >>

Sinke Makelaars over WSB: over WSB
Koos

Koos beoordeelt WSB Interieurbouw: “Inmiddels heeft Sinke Komejan een tweetal vestigingen volledig verbouwd, in samenwerking met WSB. Het ontwerp voor onze hoofdvestiging te Middelburg ligt inmiddels ook op tafel! Geheel in lijn met de perfecte ontwerpen van WSB én onze specifieke wensen. Dat wij trots zijn op onze mooie vestigingen spreekt voor zich. Veel klanten geven positieve reacties op de uitstraling van onze kantoren. Uiteindelijk doen we dergelijke belangrijke investeringen voor het optimale werkgenot van onze eigen medewerkers alsook voor het creëren van de positieve en professionele uitstraling waar Sinke Komejan voor staat. Dank WSB voor de puike, jarenlange samenwerking!”

Namens het gehele team van Sinke Komejan, Makelaarskantoor Zwaan en Hypotheekshop Zeeland.

GERELATEERDE PROJECTEN

Nieuw interieurconcept voor Sinke Komejan

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Zierikzee
  • OPPERVLAK: 176
  • LEVERING: Turn Key
  • DESIGN: WSB Interieurconcepten
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: 0031 653163207