Fijne samenwerking met Nilson Beds

WSB werkt veelvuldig voor externe architecten. Samen met Nilson Beds hebben we een prachtige bedmeubel gerealiseerd.

Architecten en Aannemers zijn belangrijke opdrachtgevers van WSB.

Sinds 1958 zijn wij een betrouwbare samenwerkingspartner die werkelijk ontzorgt. WSB maakt vakwerk. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen. Als solide familiebedrijf staan we voor passie, zorg en vakmanschap. Eigenlijk is er in al die jaren maar één constante te noemen: het vakmanschap van onze meubelmakers, fineerders, spuiters, machinale houtbewerkers, monteurs, werkvoorbereiders en calculators.

Het team

Ons team bestaat uit 60 man, we werken vrijwel uitsluitend met eigen mensen. Dat doen we met reden: Dat houdt de kwaliteit hoog en de kosten laag.

Procesbegeleiding

Onze calculators en werkvoorbereiders vertalen dromen naar betaalbare ideeën en constructies. Daarbij laten we ons omringen door een brede set van betrouwbare en concurrerende toeleveranciers. De software die onze technische werktekenaars gebruiken, stelt ons in staat aangeleverde ontwerptekeningen snel en vakkundig om te zetten naar een gedetailleerde werktekening.

Fabriek

In onze 8000 m² fabriek krijgt uw ontwerp gestalte. In de fabriek voeren wij verschillende disciplines uit; massief houtbewerken, fineren, frezen en spuiten. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van het eindproduct garanderen, en zijn wij erg flexibel. Door de grootte van de fabriek kunnen grote complexe projecten worden uitgevoerd.

Montage

Onze monteurs zijn top! WSB werkt voor nationale en internationale opdrachtgevers met name in Nederland, België. Maar ook veel in Duitsland, Luxemburg en in Frankrijk. Door onze bedrijfssamenstelling zijn we in staat om zowel grote als kleine projecten op flexibele wijze vorm te geven en uit te voeren.

Bent u een (interieur) architect of aannemer, en op zoek naar een betrouwbare partner voor;  Interieur projecten //  Meubelmaatwerk //  Een eigen meubellijn // Maatwerk keukens

 

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE:
  • LEVERING:
  • DESIGN:
  • REALISATIE:

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: +31 33 277 17 14