Turn key afbouw en maatwerk inrichting | Amsterdam

Onze opdrachtgever kocht een mooi pand met vijf verdiepingen in de nieuwe wijk Oostpoort in Amsterdam. Om te leven, waarbij comfort, stijl, onthaasten, ontspannen en health & wellness centraal staan. In samenwerking met Architect Theo Rooijakkers is dit hoogwaardige project uitgedacht en gerealiseerd.

Comfort, stijl, onthaasten, ontspannen en health & wellness

De eerste en tweede verdieping beschikken over een vide, waardoor de woonkamer erg ruim aanvoelt. De pui bestaat uit glas waardoor er veel licht inval is in de woning. De gietvloer zorgt direct voor een spannende sfeer in elke ruimte. Op de wanden in de woning zijn verschillende materialen en afwerkingen gebruikt, allemaal uitgevoerd in natuurlijke tinten en materialen.  Dit heeft als resultaat dat het huis leeft zonder onrustig te worden.

De keuken is een prachtig zwevend element in de grote ruimte, gemaakt uit Coromandel fineer. Door de horizontale belijning in het hout wordt de lengte van de ruimte extra geaccentueerd. De hoge kasten waarin de apparatuur verwerkt zitten zijn met hetzelfde fineer bekleed.

In de slaapkamer worden natuurlijke afwerkingen gebruikt, prachtig natuursteen wat opleeft als het strijklicht het raakt, en de met leer afgewerkte kasten zorgen voor warmte en spanning. Een onderkomen waar onze opdrachtgever even kan ontvluchten uit het drukke Amsterdam, en in luxe kan genieten van zijn rust.

Dit project is ook te bewonderen op onze website voor Residential Interior Design: Emyko by WSB. Benieuwd wat ons team voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op door te bellen naar: +31 33 2771714

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Amsterdam | NL
  • LEVERING: Turn key inrichting & Meubel maatwerk
  • DESIGN: Emyko.com i.s.m. Theo Rooijakkers
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: +31 33 277 17 14