• 01 >> NIJLAND MAKELAARS & HYPOTAKECARE BILTHOVEN | INTERIEUR ONTWERP

Ontwerp 400 m2 Kantoor en ontvangstruimte voor makelaars en hypotheekadvies

De interieurarchitecten van WSB verzorgden voor Nijland Makelaars uit Bilthoven de inrichting van het nieuwe makelaarskantoor en ontvangstruimtes voor hypothecair advies.

DNA profiel ontwerp makelaarskantoor

De stijl kenmerkt zich kortweg als: “Voel je thuis”, “Smaakvol”, “Professioneel”. In de ontvangstruimtes is volop mogelijkheid om rustig en ongedwongen met elkaar te praten. Jeroen en Jakomijn ter Burg en Jord de Wit waren na het zien van het eerste indelingsvoorstel heel tevreden over het ontwerp. De rode draad was door de interieur ontwerpers van WSB goed doorvertaald naar een goede ruimte indeling met veel belevingsitems.

Concreet interieurontwerp makelaarskantoor

De presentatie van de huizen verloopt volledig digitaal in de etalage en op schermen in de winkel. Voor in de winkel is plaats om grote op handen zijnde projecten per maquette te presenteren aan potentiële kopers. Als er even gewacht moet worden dan kan dat in de buurt van de luxe Lodder Keuken bij de haard. De ontvangstbalie is een combinatie van staal en oude tegelstructuren. De spreekruimtes zijn voorzien van echte stalen puien, een prima rustige werk- en overlegsfeer wordt daardoor geborgd. Diverse belevingselementen zijn opgenomen in het ontwerp voor het makelaarskantoor: een echt ouden hamertje met veel herinneringen, een heuse pooltafel in de wijnkelder. Achterin is gezorgd voor een prima directiekantoor.  Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Beleef het door binnen te stappen bij Nijland Makelaars.

Team van professionals

WSB beschikt over een team van 50 eigen architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs. Het team biedt WSB de mogelijkheid om de processen in de diverse fasen van uitvoering nauwgezet te volgen en te controleren. Daarmee is het WSB team toonaangevend in het sleutelklaar verzorgen van complexe, mooie belevingswerelden.

Zullen wij u creatief ontzorgen?

WSB werkt voor nationale en internationale opdrachtgevers met name in Nederland, België. Maar ook veel in Duitsland, Luxemburg en in Frankrijk. Door onze bedrijfssamenstelling zijn we in staat om zowel grote als kleine projecten op flexibele wijze vorm te geven en uit te voeren. Heeft u plannen? Bel WSB: +31 33 2771714 of mail ons: info@wsbinterieurbouw.nl

 

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Nijland Makelaar | interieur ontwerp

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Bilthoven
  • WINKELOPPERVLAK: 400 m2
  • LEVERING: 2018
  • DESIGN: WSB Interieurbouw
  • REALISATIE: WSB Interior Design

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: +31 33 277 17 14