Interieurinrichting voor dameskledingwinkel: COMO Fashion Code 07

Halverwege augustus, sneller dan verwacht en verwacht, werd de heropening van Como Fashion Code 07 werkelijkheid in Waver-Sint-Katelijne, België! De fantastische samenwerking tussen eigenaar Margo Talemans en WSB winkelontwerpers onder leiding van Rick Blankenstijn resulteerde in een goed geolied proces.

De voormalige winkel, oorspronkelijk een opslagloods, kreeg na een korting in stijl een gloednieuwe custom look! Tijdens de vorige renovatie werden de ramen afgedicht met vezelcementplaten. Het was echt niet mooi. De hangar had een nogal koud karakter en het ontwerp van de winkel moest leiden tot meer winkelervaring en een betere aanwezigheid. En ook buiten!

marketing en artistiek ontwerp door materiaalkeuze en perfecte vormgeving

Rick Blankenstijn, ontwerper van de WSB-winkel: we hebben zwarte materialen met reliëf, gouden reptielenleer en vergulde interieurelementen, evenals geblauwd staal gekozen. De stijl is gezellig en verfijnd met kleine meubels, planten, kleden, vlinders, glas in lood en Comomeer-ervaring. Alles wat denkbaar is, we hebben het! De olfactorische ervaring wordt ook geciteerd. Meer ruimte is gereserveerd voor de verkoop van modeaccessoires zoals parfums, sportschoenen, sjaals, ringen. Klant zijn hier is het feest!

Neem contact op >>

Margo Talemans over WSB
Como Fashion Code 07 | St-Katelijne Waver (BE)

Een bedrijf dat graag mee denkt met zijn klant, staan steeds klaar met advies , respecteert budget. Ook de montage ploeg denkt in oplossingen waar er problemen zijn , en werkt prima door om een project vroegtijdig af te leveren!

GERELATEERDE PROJECTEN

COMO Fashion Code 07 | St-Katelijne-Waver (BE)

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Sint Katelijne Waver (BE)
  • OPPERVLAK: 500 m2
  • LEVERING: Turnkey
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: + 31 33 2771714