Cora Kemperman, Antwerpen (BE)

Cora Kemperman, Antwerpen (BE) - Cora Kemperman, Antwerpen (BE) - Cora Kemperman, Antwerpen (BE) - Cora Kemperman, Antwerpen (BE) - Cora Kemperman, Antwerpen (BE) - Cora Kemperman, Antwerpen (BE) - Cora Kemperman, Antwerpen (BE) - Cora Kemperman, Antwerpen (BE) -

Fashion label Cora Kemperman in het Belgische Antwerpen is een commerciele topper. En spraakmakend in de interieurbouw mode!
Onder de bezielende leiding van WSB Designer Rick Schreuder van WSB Interieurbouw is een succesvolle samenwerking met Cora Kemperman gestart op het gebied van Retail Design en Realisatie met WSB Interieurbouw.Cora Kemperman - Antwerpen BE)

Het design van WSB sluit nauw aan op de visie van Cora Kemperman. Cora Kemperman vertaalt designmode volgens de eigen (wijze) visie in betaalbare kleren. Het gaat Cora Kemperman daarbij om  te ontwerpen, produceren en verkopen met liefde voor mens en milieu. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is één van de belangrijkste pijlers van deze modeonderneming. Dit houdt in dat je als bedrijf bij alles wat je onderneemt rekening houdt met ‘People, Planet, Profit’; de zogenaamde 3 P’s van ondernemerschap.

De collectie kenmerkt zich dan ook door duurzaamheid. Dat zie je onder andere terug in de collectieopbouw en het kleurenpalet. De kleren en kleuren zijn goed met elkaar, maar ook met die van voorgaande seizoenen te combineren.
Cora Kemperman is exclusief te koop in Nederland en België. interieurbouw mode interieurbouw mode interieurbouw mode

WSB Interieurbouw is internationaal toonaangevend ontwerper van winkelconcepten in mode, schoenmode, juwelen, optiek. WSB werkt onder anderen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk naast het thuisland. WSB werkt zowel voor fashion brands als voor individuele ondernemers.

Realisatie

  • Locatie Antwerpen
  • Bouwtijd 3 weken
  • Grootte 110 m2
  • Levering 2014
  • Design WSBDESIGN.COM
  • Realisatie WSB
  • Branche Mode

Meer weten of zelf ambities?

De projecten in de categorie Mode worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Over WSB Interieurbouw