Winkelbouw kledingzaak Eddy’s

Wie kent zijn shop niet in Eindhoven? Of je nou vakkenvuller bent of PSV voetballer, deze winkel weet je te vinden. Het is er altijd gezellig, een vrolijke bedoening en vooral erg druk. Aan de basis van dit succes staat de enthousiaste, gedreven ondernemer Ed Kloes met zijn crew. Zijn multibrand winkel voor zowel dames als heren opereert in het midden en hoge segment. De strategie is om de komende jaren steeds meer hoger segment brands erbij te trekken. Hier hoort een goed uitgedacht interieur bij wat die ambitie ook uitstraalt. Samen met WSB is er gebrainstormd hoe dit zo optimaal mogelijk in te vullen. De basis van de winkel is intact gebleven, deze was nog prima. Echter qua interieur(design) is alles op z’n kop gegaan. Smoke glas, zwart eiken, hoogglans zwart/wit en cobra leather zijn een aantal basis elementen in het nieuwe verhaal geworden en geven de winkel een high fashioned uitstraling. We worden er allemaal blij van want het blijkt een gouden greep. Klanten zijn super enthousiast en ook bij de merken/leveranciers staan ze in een klap weer scherp op de kaart. Mission accomplished!

Over retailconcepten mode door WSB:

De retail designers van WSB crëeren en realiseren interieurconcepten en winkelinrichtingen voor modewinkels in damesmode, herenmode, multibrandstores op midden- en hoogniveau.
Bel met WSB voor een inspirerend gesprek over uw verbouwingsplannen: +31 33 2771714. WSB is internationaal toonaangevend ontwerper van winkelconcepten in mode, schoenmode, juwelen, optiek. WSB werkt onder anderen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk naast het thuisland. WSB werkt zowel voor fashion brands als voor individuele ondernemers. Voor meer inspiratie: www.wsbinterieurbouw.nl/mode/

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Restyling Eddy's mode

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Eindhoven
  • OPPERVLAK: 160 m2
  • LEVERING: Turn key
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Schreuder: +31 33 2771714