Wie is onze opdrachtgever?

Groosman Mode is een bekende naam in vestingstad Sluis. De winkels van Groosman staan al 56 jaar garant voor kwaliteit, service en modieuze kleding. In het hart van Sluis zijn 5 vestigingen van Groosman Mode: Oude Kerkstraat 2, Groote Markt 5, Nieuweweg 1, Kaai 4 en de outlet in de Meerminnestraat 8. Van 0 tot 80 voor jeans en casual.Groosman  Winkels voor jeans, casual & kids.

De opdracht

Aan Rick Schreuder van WSB werd een duidelijk opdracht meegegeven. WSB is gevraagd om een hip, stoer en gezellige winkel te ontwerpen die zowel voor man en vrouw toegankelijk is. Het is een modezaak die veel producten heeft voor zowel man als vrouw. Het merkenassortiment bestaat uit veel jeans merken als; Levi`s, G-star en PME Legend. Het pand heeft twee ingangen, in het midden loopt een scheidingslijn die het mannen en vrouwen assortiment verdeeld. Sluisman Mode blijkt na de verbouwing nog attractiever te zijn voor de klandizie in de bredere regio en voor de toeristen.

Over WSB: Van Winkelinrichting modewinkel naar Lifestyle Concept

Uw modeconcept een niveau hoger tillen naar Lifestyle Concept? Team WSB, 50 mensen van vlees en bloed, verzorgen Retail design en Turn Key Winkelinrichting voor kledingzaken, modelabels, kledingwinkels en kinderkledingwinkels. Aan het bouwen van een kledingwinkel gaat veel vooraf. De projectmanagers van WSB gaan samen met u op zoek naar een concept wat aansluit bij uw klantgroep en strategie. Elke onderneming heeft een andere klantgroep, gedachte en uitstraling. Dit unieke vertrekpunt leidt ertoe dat het vertrekpunt en aankomst van WSB altijd varieert. Deze persoonlijke aanpak zorgt voor veel diversiteit in winkelinterieur bij reeds opgeleverde projecten.

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Groosman Mode heropent lekker na verbouwing!

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Sluis
  • OPPERVLAK: 300 m2
  • LEVERING: Sleutelklaar ontwerp
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Schreuder: +31 33 277 17 14