Winkelinrichting kledingzaak Speksnijder Mode>>

Winkelinrichting kledingzaak>> In samwerking met WSB heeft Speksnijder in de afgelopen jaren de winkels in Bergambacht en Veenendaal een geheel nieuwe winkelbeleving gegeven. Winkelinrichting kledingzaak >> Retail design en realisatie door WSB Interieurbouw. De samenwerking met Piet en Teunis is heel prettig. Proficiat!

Sinds 1958 is WSB een ontwerpburo van winkelconcepten in mode, schoenmode, juwelen, optiek. WSB werkt onder anderen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk naast het thuisland. WSB werkt zowel voor fashion brands als voor individuele ondernemers. Onze afdeling retail bouwmanagement zorgt ervoor dat winkelverbouwingen gecontroleerd en vlekkeloos verlopen!

Over Speksnijder Mode:

Sinds 2003 staan Piet en Teunis Speksnijder samen aan het roer van Speksnijder Mode. Het is mooi dat vader en zoon, het familiebedrijf, dat al meer dan 75 jaar bestaat, weer mogen voortzetten.  Speksnijder Mode is in de loop van de tijd ontwikkeld naar de 3 prachtige modewinkels zoals u ze -wellicht- al kent. Speksnijder mode is lid van Inretail / CBW Mitex.

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Veenendaal
  • OPPERVLAK: 1100 m2
  • LEVERING: 2010
  • DESIGN: WSB Retaildesign
  • REALISATIE: WSB

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: 0031 653163207