WSB de Winkelinrichter voor Anna van Toor

De winkels van Anna van Toor waren toe aan een nieuw concept. Winkelinrichter WSB werd geselecteerd. Bij Anna staan vrouwen centraal en is de bindende factor stijl. Kwaliteit, klantgerichtheid en verantwoordelijkheid zijn de belangrijkste pijlers voor het concern.

Voor Anna van Toor IJsselstein is WSB gekozen als winkelinrichter. De vernieuwingsslag die gemaakt is biedt luxere manieren van presenteren zonder dat de zichtlijnen worden belemmerd. Dit is gerealiseerd door fragile meubels een plek te geven. De rood tinten hebben plaats gemaakt voor moderne lichte kleuren. En om de uitstraling een luxe en warm karakter te geven, is er een goudmessing kleur aangebracht.

Een echte upgrade van de uitstraling door winkelinrichter WSB houdt niet op bij een nieuw kleurenpalet. Nieuwe materialen en meubels maken de winkel helemaal af, en klaar voor de toekomst. Om de kleding op een aantrekkelijke manier te etaleren is er gebruik gemaakt van verschillende presentatie meubelen in verschillende kleuren. De meubelen zijn kwalitatief hoogwaardig met materialen als eikenhout. De gedateerde uitstraling met roodtinten heeft plaatsgemaakt voor een warme, luxe maar toch open uitstraling.

winkelinrichter

Winkelinrichter WSB restylt slim en creatief Anna van Toor

Ontwerp inrichting van Anna van Toor - IJsselstein

Ontwerp inrichting van Anna van Toor – IJsselstein

 

Retailconcepten mode door WSB:

De retail designers van WSB crëeren en realiseren interieurconcepten en winkelinrichtingen voor modewinkels in damesmode, herenmode, multibrandstores op midden- en hoogniveau.

Bel met WSB voor een inspirerend gesprek over uw verbouwingsplannen: +31 33 2771714. WSB is internationaal toonaangevend ontwerper van winkelconcepten in mode, schoenmode, juwelen, optiek. WSB werkt onder anderen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk naast het thuisland. WSB werkt zowel voor fashion brands als voor individuele ondernemers.

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Restyling winkelconcept Anna van Toor met winkelinrichter WSB

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: NL
  • OPPERVLAK: 250 m2
  • LEVERING: Winkelinrichting
  • DESIGN: Restyling
  • REALISATIE: 2016

Meer weten?
mail of belbel Gerrit Dros: +31 33 2771714