Winkelinrichting herenmode voor “Mannen van Bossenbroek”

Na een rigoureuze verbouwing zijn de “Mannen van Bossenbroek” klaar voor de toekomst met een nieuwe winkelinrichting herenmode. Henk en Evert-Jan: hartelijk dank voor de fantastische samenwerking.

Ontwerp inrichting van Herenmode Bossenbroek Man Voorthuizen
Inrichting van Herenmode Bossenbroek Man Voorthuizen

Heeft u verbouwingsplannen? Bel WSB voor een inspirerende brainstormsessie. Of kijk voor meer informatie van winkelinrichting herenmode op www.wsbinterieurbouw.nl/mode/

Voor het complete retail design en de retail bouw bent u bij ons op het juiste adres. WSB is Nr 1 op het gebied van winkelconcepten in mode, schoenmode, juwelen, optiek, audiciens / inrichting oorwinkels.

WSB is nationaal en internationaal toonaangevend in de interieurbouw van winkelinrichtingen, retailketens, showrooms, global brands, praktijkinrichtingen. Ons industriële productieproces zorgt voor scherpe prijzen en afbouw van hoge kwaliteit. WSB werkt met een professioneel eigen team van architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs.

Heeft u ook verbouwingsplannen? Wilt u de winkel slim renoveren? Bent u op zoek naar het ‘niet standaard gevoel’? Bel WSB +31 332771717 of mail: info@wsbdesign.com

Realisatie

  • Locatie Voorthuizen
  • Bouwtijd 3 weken
  • Levering 2016
  • Realisatie WSB Interieurbouw
  • Branche Mode

Meer weten of zelf ambities?

Ervaring van Henk Bossenbroek: Super fijn samengewerkt nieuw design op een overtuigende manier vormgegeven. Een samenwerking die uniek is.

Henk BossenbroekBossenbroek voor Mannen in Voorthuizen

De projecten in de categorie Mode worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Over WSBDESIGN.COM | Interieurbouw