Verbakel Mode, Voorburg

Verbakel Mode, Voorburg - Verbakel Mode, Voorburg - Verbakel Mode, Voorburg - Verbakel Mode, Voorburg -
Verbakel Mode, Voorburg - Verbakel Mode, Voorburg - Verbakel Mode, Voorburg - Verbakel Mode, Voorburg -
Verbakel Mode, Voorburg - Verbakel Mode, Voorburg - Verbakel Mode, Voorburg - Verbakel Mode, Voorburg -

Verbakel Mode

Gevestigd te Voorburg is Verbakel Mode een vast adres voor al exclusieve mode sinds het begin van de vorige eeuw, 1902! Verbakel Mode voert exclusieve merken welke garant staan voor een optimaal draagcomfort en uitstraling. Persoonlijke aandacht staat op nummer 1, zowel via internet als in de vestiging kunnen klanten altijd rekenen op het juiste advies en een correcte afwikkeling.

Stijlvolle inrichting met flexibele kastpresentatie

WSB kreeg de opdracht om een nieuwe winkel te ontwerpen. WSB wil geen bouwer zijn die een soort trucje toepast. Dat is ons te makkelijk. Dat willen we niet en daar hebben we ook de klanten niet naar. WSB werkt voor kritische mensen die weten wat ze willen en op de hoogte zijn van wat er speelt in de wereld van het winkelen. Het nieuwe winkelconcept is stijlvol. De basis is een prachtige vloer in visgraat gelegd. Een strak stucplafond met mooie verlichting accentueren de stijlvolle basis. De inrichting is eigentijds met afwisseling van kastpresentatie en hangpresentaties. De wanden zijn in prachtige kleuren van Farrow & Ball geschilderd.

Verbakel Mode verkoopt o.a. merken als Bogner, Brax, Armani, Woolrich, Paul&Shark,  Arrow, Eduard Dressler, Gant, Lacoste, Napapijri, Tommy Hilfiger.

Ontwerpers van winkelconcepten

De retail designers van WSB Winkelbouw zijn internationaal toonaangevend ontwerpers van winkelconcepten in mode, schoenmode, juwelen, optiek. WSB werkt onder anderen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk naast het thuisland. WSB werkt zowel voor fashion brands als voor individuele ondernemers.

Realisatie

  • Locatie Voorburg
  • Bouwtijd 3 weken
  • Grootte 120 m2
  • Levering 2011
  • Design WSB Retaildesign
  • Realisatie WSB
  • Branche Mode

Meer weten of zelf ambities?

De projecten in de categorie Mode worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Over WSBDESIGN.COM | Interieurbouw