Goedhart Motoren >>

Het grootste motorhuis van de Benelux, Goedhart Motoren in Bodegraven,  heeft een nieuwe showroom gekregen met de grootste accessoires shop..

Samenwerkingsvorm met WSB >>

Het concept ontwerp door WSBDESIGN.COM is uitgevoerd door WSB Interieurbouw.

Briefing / DNA Profiel van het Retail ontwerp >>

Berry Goedhart kiest voor WSB vanwege de kennis en ervaring op het gebied retail. Hoe help ik klanten in een ambiance met beleving. Hoe creëer ik meer beleving in mijn shops? Hoe krijg ik de klanten nog beter op onze eerste verdieping? Welk ontwerp is nodig om de vele accessoires beter te promoten? Hoe integreer ik het DNA Profiel van Goedhart Motoren in een passende huisstijl met de juiste merkbeleving?

WSB Interieurbouw showroom Goedhart motoren 01

Vrijblijvend en inspirerend gesprek inplannen met betrekking tot uw plannen?

Bel WSB + 31 33 2771714 of bel Rick Blankenstijn +31 3654758279WSB Interieurbouw showroom goedhart motoren auto ladenbau schauraum