Lynn Optiek, Parijs: Winkelinrichting voor voormalig Kryss franchisenemer. Ketens onder druk.

De wetgeving in Frankrijk verandert. De retailers in optiekland in Frankrijk zijn van oudsher behoorlijk georganiseerd in ketens. Door de nieuwe regelgeving zijn met name franchisenemers op zoek naar de meest rendabele oplossing, waarbij het meeste geld niet verdwijnt naar een rijke ketengeorganiseerde eigenaar. In Parijs besloot Helene Uzan om onder een eigen nieuw label verder te gaan. Het nieuwe winkelconcept, Lynn Optique, heeft een brede range aan brilkeuze maar is ook heel sterk in het bovensegment van de markt.

Winkelinrichting in Frankrijk: Keuze voor samenwerking met WSB.

Rick Blankenstijn: “Na een zoektocht naar mooie winkelconcepten kwam Helen Uzan terecht bij WSB. In het eerste gesprek hebben we met passie gebrainstormd over retail 2030, mooie brillen en de juiste manier om klanten in de watten te leggen. In de ontwerpfase hebben we de basis gelegd voor een aansprekend en betaalbaar (!) winkelconcept waarbij de sfeer persoonlijk is en het winkelen draait om brillen bekijken en comfortabel geholpen worden. De volledig franstalige samenwerking was geen probleem, omdat we de franse taal goed beheersen.

Plannen?

WSb is sterk in winkelinrichting van opticiens en alles wat met retail design te maken heeft, kantoorinrichting, showroominrichting en inrichting van luxe woonhuizen. Bel ons voor een vrijblijvende brainstormsessie. +31 2771714

 

 

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Lynn Optique | Paris: Agencement

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Paris, Saint-Maur-des-Fossés
  • OPPERVLAK: 125 m2
  • LEVERING: Winkelinrichting
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: +31 33 277 17 14