Ontwerp brilpresentatie voor Naumann Optiek

Naumann Optiek is blij met de nieuwe winkelinrichting van hun optiekzaak. WSB is verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering.Naast de vele standaard brilpresentatie probeert WSB Interieurbouw iedere keer weer unieke presentatie in unieke beleving te creeren. Klanten willen geen eenheidsworst maar beleving.
13 wsb Interieurbouw optiek wsb Ladenbau optik wsb shopconcepts optics naumann 6 wsb Interieurbouw optiek wsb Ladenbau optik wsb shopconcepts optics naumann

Inspirerende ontwerpen maken voor opticiens

Iedere creatieve uitdaging begint met een strategische conceptdialoog om de Retail Marketingstrategie goed te definiëren: Wie bent u, wat wilt u bereiken? Wat is het DNA van klant-product-omgeving? Het DNA van de winkel wordt zichtbaar in de ontwerpfase en krijgt gestalte in de realisatie.

Uniek, commercieel succesvol en onderscheidend. dat is ons handschrift.

WSB vertaalt gevoelens, emoties. WSB maakt het winkelmerk sterk door beleving te creëren.  We weten wat mensen, die een bril  kopen,werkelijk motiveert, wat van invloed is op hun koopgedrag. Onze ontwerpers zijn goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts.

WSB beschikt over eigen architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs. Het team biedt WSB de mogelijkheid om de processen in de diverse fasen van uitvoering nauwgezet te volgen en te controleren.

Einrichtung optik Naumann von WSB Ladenbau bril presentatie store fixtures optician

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Video impressie

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Rodenbach (DE)
  • OPPERVLAK: 62 M2
  • LEVERING: 2014
  • DESIGN: WSB
  • REALISATIE: WSB Ladenbau

Meer weten?
mail of belbel Gerrit Dros: + 31 332771714