Ontwerpopdracht optiekzaak Hulleman 

Ontwerp een optiekzaak met meer vierkante meters met meer ruimte voor refractioneren, met veel aandacht voor professionele hulp en een brilpresentatie die toegankelijk is voor een breed Goois publiek dat aandacht heeft voor kwaliteit en vakmanschap.

3D ontwerp van Hulleman Optiek door WSB Interieurbouw. Realisatie 2013.

3D ontwerp van Hulleman Optiek door WSB Interieurbouw. Realisatie 2013.

Toelichting

De omzet van de nieuwe winkel is flink gestegen door een veel duidelijker beeld naar buiten toe op het netvlies van de passerende potentiele klant. Het kleurgebruik is vriendelijk, warm, maar actief. Vorm interieur en materialisatie zijn afgestemd op gevoel voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Concepttekst: De door WSB uitgekozen gekozen technische brilpresentatie-onderdelen bestaan uit een combinatie van hergebruik van Top Vision zonnebrilpresentaties en van concept-s brilpresentaties en presenta nova presentaties.

Inrichting Hulleman Optiek door WSB Interieurbouw Einrichtung Optik

Resultaat:

Rick Blankenstijn van WSB Interieurbouw over de inrichting van de optiekzaak: “Meneer Hulleman is zeer tevreden met het resultaat van het ontwerp, de uiterst plezierige manier van samenwerken en de wijze van organisatie van de turn key verbouwing door WSB Interieurbouw. Dit had Evert-Han Hulleman ook al wel vernomen van Ivar Steketee van Briljant Optiek, maar het is ook waargemaakt.”

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Soest
  • OPPERVLAK: 161 m2
  • LEVERING: zomer 2013
  • DESIGN: WSB Retaildesign
  • REALISATIE: WSB Ladenbau

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: +31 654758279