Uitbreiding van Kruithof Optiek

Opnieuw opent Kruithof Optiek een nieuwe winkel, ditmaal in Numansdorp. Arie en zijn zoon zagen in Numansdorp een mooi pand voor een regiowinkel. Bij de opening van de nieuwe winkel is het al direct helder: Als je de winkel inloopt, ervaar je de toewijding, de service en de fijne winkelbeleving. Daarbij kent de winkel een goede winkel routing, waarbij de wandpresentatie goed toegankelijk zijn, het middengebied een advies- en verkoopfunctie heeft. Achterin de ruimte voor betalen, bril bijstellen, bril ophalen, vragen bespreken. De winkel in Numansdorp is opnieuw anders dan de voorgaande winkels van WSB Kruithof Optiek. Team Kruithof: Gefeliciteerd namens de teamleden van WSB en veel succes!

Over WSB

De retail architecten van WSB maken van uw offline optiekzaak een commercieel succesvolle winkelconcept. Elke winkel heeft een eigen stijl en de eigenaar zijn wensen. WSB denkt vanuit de klant en het verkopend personeel mee. Het interieur moet aanspreken tot de verbeelding van de klant, maar ook efficiënt werkbaar zijn voor het personeel. WSB maakt het winkelmerk sterk door beleving te creëren. Winkelinrichting optiek: We weten wat mensen werkelijk motiveert, wat van invloed is op hun koopgedrag.

Verbouwingsplannen? Bel de retail designers van WSB voor een vrijblijvende brainstormsessie: +31 33 2771714 of mail ons: info@wsbinterieurbouw.nl

 

Neem contact op >>

Arie Kruithof over WSB
Kruithof Optiek

Betrouwbaar bedrijf om mee te werken!

GERELATEERDE PROJECTEN

Kruithof Optiek: Winkelinrichting voor nieuwe winkel

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Numansdorp
  • OPPERVLAK: 100 m2
  • LEVERING: 2018
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Gerrit Dros: +31 33 277 17 14