Bertram Optiek

Bekijk de straat en je weet genoeg: een goed bezocht, gezellig en mooie winkelomgeving nodigt uit om te shoppen in de winkel waar wat nodig hebt.

Bertram Optiek speelt op dit gevoel in door WSB de opdracht te geven een prachtige ontwerp te maken van de nieuwe winkelinrichting. Contouren? Totaalbeleving met aandacht voor Shop in shop integratie van Silhouette, modieuze brilpresentatatie, etc.

Lookbook interieur optiek

WSB Interieurbouw verzorgt voor vele opticiëns en audiciëns het interieur ontwerp en design van de winkelinrichting>>

De retail architecten van WSB maken van uw offline optiekzaak een commercieel succesvolle winkelconcept. Elke winkel heeft een eigen stijl en de eigenaar zijn wensen. WSB denkt vanuit de klant en het verkopend personeel mee. Het interieur moet aanspreken tot de verbeelding van de klant, maar ook efficiënt werkbaar zijn voor het personeel. WSB maakt het winkelmerk sterk door beleving te creëren. Winkelinrichting optiek: We weten wat mensen werkelijk motiveert, wat van invloed is op hun koopgedrag.

Wilt u ons lookbook ontvangen van winkelontwerpen? Neem contact op met gerrit.dros@wsbinterieurbouw.nl of kijk op onze website: www.wsbinterieurbouw,nl/optiek/

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Bertram Optik | Internationale winkelinrichting

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Rinteln (DE)
  • OPPERVLAK: 125 m2
  • LEVERING: Van a tot Z is WSB de aanjager
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Gerrit Dros: +31 33 277 17 14