Succesvolle verhuizing naar goede locatie

Krommenie is een knappe winkel rijker! Mirck Optiek is verhuisd naar de kern van het winkelcentrum en compleet in een nieuw jasje gestoken. Een fris staaltje winkelinrichting optiek!

Winkelontwerp: Prettig eigentijdse, eclectische sfeer

Als je binnenkomt valt gelijk de prettig eigentijdse, eclectische sfeer op. In de as van de zaak is het open atelier geplaatst waarmee het vakmanschap voor de klant op een heldere manier inzichtelijk wordt gemaakt. Een mix van pure materialen met vintage elementen zorgen voor een modern industriële look die warm aan doet. De as van de winkel is met een samensmelting van presentatie, advies, koffie en meubelen van de lokale wooninrichter multifunctioneel. Wanden zijn vooral gebruikt voor presentatie en inspiratie.  Eigenaar Robbert Hoendervoogt heeft zijn droom om oog vakmanschap te combineren met horeca gastvrijheid/service definitief tot leven gebracht!

Rick Schreuder: “Wat WSB doet? 3 Dingen: Retail Design, Budget planning en Realisatie.” Verbouwingsplannen? Meer weten over retailtrends in de optiek? Bel ons voor een inspirerend gesprek: + 31 33 2771714

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Video impressie

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Krommenie
  • OPPERVLAK: 75 m2
  • LEVERING: 2017
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Budgettering en Realisatie

Meer weten?
mail of belbel Rick Schreuder: +31 33 2771714