Müller Optik, Düsseldorf

Müller Optik, Düsseldorf - Optiek Müller Optik, Düsseldorf - Optiek Müller Optik, Düsseldorf - Optiek Müller Optik, Düsseldorf - Optiek
Müller Optik, Düsseldorf - Optiek Müller Optik, Düsseldorf - Optiek Müller Optik, Düsseldorf - Optiek Müller Optik, Düsseldorf - Optiek
Müller Optik, Düsseldorf - Optiek Müller Optik, Düsseldorf - Optiek Müller Optik, Düsseldorf - Optiek Müller Optik, Düsseldorf - Optiek

Müller Optik | Düsseldorf

De heer en mevrouw Müller wilden nog één keer grondig gaan verbouwen. Het was een extra uitdaging door het niveauverschil in de winkel en het entreedeel wat men wilde behouden. Tevens was de nadrukkelijke wens dat tijdens de verbouwing de servicewerkzaamheden voor het grote vaste klantenbestand gewoon door kon lopen.

Vanaf het eerste presentatie in april dit jaar was onze opdrachtgever zeer enthousiast geraakt over onze aanpak en de prachtige 3D presentatie met een innovatieve nieuwe opstelling van de adviestafels langs de lange etalages en overzichtelijke brilpresentatiewanden. Ook door een bezoek en rondleiding bij WSB waren de heer en mevrouw Müller er nog meer van overtuigt de juiste partner voor hun verbouwing van de historierijke optiekwinkel in Düsseldorf Gerresheim gevonden te hebben.

Een prachtige nieuwe vloeroplossing doorlopend in de trapverhoging van houtlook pvc gecombineerd met een fleurige opvallende printtapijtloper die de klant door de gehele optiekwinkel leidt. Afgewisseld met kleurrijke stoffenvariatie voor het zitmeubilair.

Tijdens de verbouwing

Tijdens de verbouwing toen onze monteurs een paar dagen bezig waren schreef Mevrouw Müller al ‘es wird soooo schön. Sie haben bisher alle meine Erwartungen erfüllt’. Met name ook de grote visualwanden met lange brillenpresentatieschappen komen prachtig tot z’n recht. De verouderde halogeenverlichting vervangen door de juiste kleurtemperatuur van de professionele led-verlichting zowel in het plafond en onder de brilschappresentatie komen perfect tot z’n recht in deze druk bezochte optiekwinkel. Ook de samenwerking met de plaatselijke installateur voor alle computeraansluitingen is prettig verlopen. Also wieder ein einmaliges Optikladenkonzept mit einem wirkungsvollen Resultat.

Heeft u verbouwingsplannen? WSB is specialist in het ontwerpen van commerciele winkelinrichtingen in de optiek en voor juweliers. Maar ook schoenenzaken, modewinkels, sportzaken en alles wat met retail te maken heeft!

Bel ons voor een inspirerende brainstormsessie: + 31 33 2771714

Realisatie

  • Locatie Düsseldorf
  • Bouwtijd 1 Woche
  • Grootte 125m2
  • Levering Schlüsselfertig
  • Design WSB Architektur
  • Realisatie WSB Ladenbau
  • Branche Optiek

Meer weten of zelf ambities?

Het is zoooo mooi! U heeft tot nog toe alle verwachtingen overtroffen!!

Mevrouw MüllerMuller Optik - Dusseldorf

De projecten in de categorie Optiek worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Over WSBDESIGN.COM | Interieurbouw