Restyling winkelinrichting voor Akkerman Optiek

Akkerman Optiek op De Meent in Rotterdam heeft WSB de opdracht gegeven voor een ingrijpende restyling winkelinrichting. Het resultaat is mooi, rustig, modern en vooruitstrevend.

Over Akkerman Optiek op de Meent in Rotterdam >>

restyling winkelinrichting akkerman optiek akkerman_wsb_015

Akkerman Meent is een opticien en brillenzaak in Rotterdam. Bij deze optiek kun je terecht voor brede collectie aan hippe en trendy monturen. Een bril is namelijk een sieraad, zowel voor dames als heren. De medewerkers van Akkerman staan voor je klaar om je te helpen met je keuze. Ook kun je bij Akkerman Meent een oogmeting laten uitvoeren. Akkerman heeft een Variluxcenter en zo wordt het juiste type glas gemeten. Akkerman heeft een breed assortiment aan brillen van onder andere de merken Tomfort, Prada en Chanel. Bij Akkerman kun je ook terecht voor zonnebrillen en contactlenzen, voor volwassenen en kinderen.

De retail designers van WSB zijn creatieve ontwerpers van interieurconcepten en winkelpresentaties in mode, schoenmode, juwelen, optiek. WSB werkt onder anderen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk naast het thuisland. WSB werkt zowel voor fashion brands als voor individuele ondernemers.

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: De Meent - Rotterdam (NL)
  • OPPERVLAK: 100m2
  • LEVERING: Restyling winkelinrichting
  • DESIGN: WSB
  • REALISATIE: WSB

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: + 31 33 2771714