Commerciële beleving door ontwerp van rust, vorm, luxe materialen bij Gobert Optiek

Rick Blankenstijn van WSB Interieurs: De winkel van Gobert Optiek is compact. De vormgeving rustig met een ingetogen luxe uitstraling en een actieve houding naar de straatkant toe. Let op de etalages en de doorvertaling naar de winkel: Top!!

Samenwerking tussen WSB Interieurbouw en Gobert Optiek

Frederick Gobert van Gobert Optiek uit Knokke-Heist (BE) en Rick Blankenstijn van WSB  Interieurbouw hadden in januari hun eerste gesprek met betrekking tot een nieuwe winkel. Frederick was reeds 3 bezig met diverse architecten. Het was niet naar zijn zin en tegen een hoge prijs. De kennismaking met Rick Blankenstijn en Rick Schreuder van WSB Interieurbouw was heel fijn. 20 Maart was de winkel gereed. De resultaten zijn goed. Frederick: Het bezoekersniveau vraagt hier om een moderne, luxe winkel. Dat begreep WSB heel goed. Iedereen mag komen kijken, ik vertel het graag verder dat ik zo tevreden ben.

Interieur knokke heist >>

Wilt u meer weten? Wij ontwerpen en bouwen winkels, creëren inrichtingen van luxe livings – landhuizen – villa’s, en showrooms van bedrijven en B2B omgevingen. Creativiteit staat centraal. i

WSB Interieurbouw ontwerpt interieur knokke heist van Gobert Optiek

Rick Blankenstijn over WSB Interieurbouw:

Ons bedrijf is een gezond en vooruitstrevend familiebedrijf. We zijn marktleider door continue te anticiperen op ontwikkelingen. WSB creeert en realiseert prachtige projecten. Winkelconcepten voor retailketens en zelfstandige ondernemers, kantoorinrichtingen, ruimtes voor specialisten en luxe landhuizen.

interieu

r knokke heist interieur knokke heist interieur knokke heist

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Video impressie

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Knokke Heist (BE)
  • OPPERVLAK: 37 m2
  • LEVERING: 2014
  • DESIGN: WSB Retail design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: + 31 33 2771714