Geider Optik werkt samen met WSB: Specialist in design voor optiekzaken.

Geider Optik in St Leon Roth en Östringen heeft 2 winkels met WSB omgebouwd. St. Leon-Rot is een plaats in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg, en maakt deel uit van het Rhein-Neckar-Kreis. St. Leon-Rot telt 13.102 inwoners. Östringen is een plaats in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg, gelegen in het Landkreis Karlsruhe. De stad telt 12.564 inwoners. Beide steden liggen net onder Heidelberg.

In het ontwerp van Geider besteedt WSB speciale aandacht aan routing, vakmanschap, een gevoel van welbevinden. Kenmerkend hiervoor zijn de moderne pvc vloer, licht en ruimtelijk. Daarnaast zijn diverse wandpresentaties met warme materialen vormgegeven, middels steenstrips en lariks hout.

Succesvolle optiekwinkels zijn creatief en onderscheidend

WSB richt zich op het creëren en realiseren van Commercieel Succesvol Retail Design. Met het ontwerp van uw winkelinrichting bevestigt en versterkt WSB Interieurbouw de merkbeleving op een creatieve en onderscheidende wijze. Sinds 1958 zijn wij full service leverancier van turn key winkelinrichtingen. Wij zijn sterk in concept strategie, inspirerend winkelontwerp, strakke projectbegeleiding en mooie realisatie. Wat wilt u?

Wij geven u een gratis brainstormsessie om goed na te denken over uw toekomst.

Bekijk hier andere ontwerpen van optiekzaken.

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Geider Optiek | Winkelinrichting voor 2 nieuwe winkel dankzij slim budgetbeheer

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Östringen (DE)
  • OPPERVLAK: 100 m2
  • LEVERING: 2018
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Ladenbau

Meer weten?
mail of belbel Rick Blankenstijn: +31 33 277 17 14