Van Leeuwen Optiek Sliedrecht – Brilpresentatie versterkt merkbeleving

Van Leeuwen Optiek Sliedrecht – Brilpresentatie versterkt merkbeleving - Van Leeuwen Optiek Sliedrecht – Brilpresentatie versterkt merkbeleving - Van Leeuwen Optiek Sliedrecht – Brilpresentatie versterkt merkbeleving - Van Leeuwen Optiek Sliedrecht – Brilpresentatie versterkt merkbeleving - Van Leeuwen Optiek Sliedrecht – Brilpresentatie versterkt merkbeleving -

Brilpresentatie versterkt merkbeleving, winkelbeleving verhoogt sfeer

Het zijn woorden die opdrachtgever Hans van Leeuwen uit het hart gegrepen zijn: “Brilpresentatie versterkt merkbeleving, winkelbeleving verhoogt sfeer”. Hans vervolgt: “In de nieuwe winkel komen de correctiemonturen en zonnebrillen door de wijze van brilpresentatie veel meer tot hun recht. De mensen die ik help, willen graag oogmode en oogzorg in een prettige omgeving met professionele mensen.”

Brilpresentatie
Het team van van Leeuwen Opticiens in Sliedrecht: Ontwerp brilpresentatie en turn key inrichting door WSB Interieurbouw bij van Leeuwen Optiek – Sliedrecht

van Leeuwen Optiek over WSB

“Wat Rick Blankenstijn van WSB gedaan heeft, is dat hij perfect heeft aangevoeld welke richting onze visie ‘van Leeuwen 2020’ op vertaald moet worden. Ook de aandacht voor klanten is heel belangrijk. De ene klant wil rustig loungend zijn definitieve brilkeuze maken. De andere wil alle technische in en outs van de glastechnieken weten en hier graag over geinformeerd worden via ons presentatiesysteem in de tafels.”

Rick Blankenstijn van WSB over van Leeuwen Optiek

In de Nederlandse optiekwereld is zijn de winkels van Leeuwen Optiek (Bodegraven, ‘s Gravenzande en Sliedrecht) goed bezig. Er is persoonlijke aandacht voor het brilassortiment, de brilpresentatie, de glastechnieken, de styling van de klant. De samenwerking met van Leeuwen Optiek is heel goed. Het zijn ook retailers pur sang met oog voor detail: plafondhoogte, zitcomfort, onderscheidende winkelbeleving.

Ontwerp en inrichting door WSB interieurbouw bij van Leeuwen Optiek - Sliedrecht
Ontwerp en inrichting door WSB interieurbouw bij van Leeuwen Optiek – Sliedrecht

De winkel is rigoreus op zijn kop gegaan: De routing en de locatie van de refractieruimtes is rigoreus veranderd. De oude gevel was niet aantrekkelijk en ik heb van Leeuwen Optiek ervan overtuigd om ook hierin te investeren omdat dat zoden aan de dijk zet.

Bijzondere aandacht is er voor de koffie en theecultuur in de winkel, waardoor de verblijfsduur van de klant op pretiige wijze verlengd wordt. De toegepasten materialen zijn modern, maar wel warm, ook is er kleur ingebracht. Het oog wil immers ook wat..

Met zeer veel plezier en positieve energie hebben we een commercieel resultaat bereikt, waar van Leeuwen Optiek vermoedelijk jaren plezier van heeft.

Uw visie 2025 combineren met winkelbeleving?

Bel ons voor een vrijblijvend en inspirerend gesprek op +31 332771714  of mail ons.

 

Brilpresentatie
Ontwerp en inrichting door WSB interieurbouw bij van Leeuwen Optiek – Sliedrecht

Realisatie

  • Locatie Sliedrecht
  • Bouwtijd 2 weken
  • Grootte 104 m2
  • Levering 2015
  • Design WSB Retail design
  • Realisatie WSB Interieurbouw
  • Branche Optiek

Meer weten of zelf ambities?

"Wij zijn ontzettend positief verrast dat onze visie en wensen uitstekend zijn vertaald door WSB in het ontwerp van de winkel. Samenwerking was op allerlei niveaus prettig. Minpunten;geen." Beoordelingen WSB Interieurbouw: 8,7. Aanbeveling? "Ja, dat beveel ik aan"

Hans van Leeuwen

De projecten in de categorie Optiek worden door onze klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 met 98 reviews. en de prijs varieert van 1000,00 tot 25000,00.

Over WSB Interieurbouw