Verlichting zorgt voor verbetering

Als eerste fase voor de renovatie is er een compleet nieuwe ledverlichting voor de bestaande spanningrails geleverd. Dit gaf al gelijk een enorme verbetering omdat de winkel door de verouderde armaturen vanaf de straat  veel te schaars verlicht was. Het resultaat bleek daarna voor de klanten gelijk al overweldigend.

Vernieuwd winkelinterieur

Een half jaar later in februari 2017 is de tweede fase gerealiseerd met een geheel vernieuwd  winkelinterieur.
Door een goede samenwerking met een plaatselijke elektricien en een doordacht wandsysteem heeft de complete montage  slechts 3 dagen geduurd.

De uitdaging bij deze optiek in Bergisch Gladbach was met name het goed indelen van de lange smalle winkelruimte. Er is een duidelijke splitsing gemaakt door de linkerwand in te delen met eerst 2 advies/verkooptafels en daarna de balie gevolgd door de refractieruimte.
Hierdoor kwam de gehele rechterwand vrij voor een lange brillenpresentatie wand met over de volle lengte de voorraadlades.

Na de entree vallen gelijk de warme geluidsabsorberende wanden bij de verkooptafels op. Bekleedt met een mooie in ruitvorm gestikte meubelstof waar een verstelbare decoratieve  wandlamp tegen bevestigd is.
Door deze indeling is er een duidelijke rust bij de adviestafels gecreëerd.
Wat opvalt is het overzicht over de gehele collectie die op de afwisselende brillenwanden goed tot zijn recht komt.

Turn key winkelinrichting

WSB Interieurbouw is verantwoordelijk voor de complete winkelinrichting optiek: Retail Design, Instore communicatie, Gevelaanpassingen, Aanvragen, AFbouw, Vloeren, Plafonds, Lichtontwerp en Interieurbouw. De eigen schrijnwerkers van WSB zijn van topniveau! Meer weten? Bel WSB voor een vrijblijvende inspirerende brainstormsessie!

Of kijk op onze pagina: www.wsbinterieurbouw.nl/optiek/ voor de meest relevantie informatie voor opticiens!

Neem contact op >>

Susanne Buchholz von Klöckner Optik over WSB

De monteurs waren super, echt uitstekend. Ik ben heel blij dat ik met WSB heb samengewerkt, en zal ze zeker aanbevelen. Ik bedank WSB voor de geweldige samenwerking!

GERELATEERDE PROJECTEN

Klöckner Optik - Winkelinrichting Duitsland

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Bergisch Gladbach (DE)
  • OPPERVLAK: 100 m2
  • LEVERING: Turn key
  • DESIGN: WSB Retail Design
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Gerrit Dros: + 31 33 277 1714