Rick Blankenstijn Bert Blankenstijn Nico Schreuder WSB Interieurbouw

 

Rick Blankenstijn van WSB Interieurbouw: “Design + made”

Rick Blankenstijn is samen met Bert Blankenstijn en Nico Schreuder eigenaar van WSB Interieurbouw. Design en realisatie van interieurconcepten levert voor onze opdrachtgevers mooie resultaten op.

Interieurconcepten voor winkelinrichtingen, projectinrichtingen en luxe villa’s

WSB staat voor persoonlijke betrokkenheid, innovatief produceren, sterke partnerships met toeleveranciers en een gekwalificeerd team. Het industriële productieproces van WSB zorgt voor scherpe prijzen. Het machinefabriek is vooruitstrevend. Het WSB-team is professioneel en toegewijd. WSB Interieurbouw is nationaal en internationaal toonaangevend op het gebied van “Design + Made”. Uniek, commercieel succesvol en onderscheidend. dat is ons handschrift.

Plusminus Optique Luxembourg par WSB Concept de magasin d'optique agencement Nico Schreuder 09
WSB werkt in NL, DE, BE, FR, LU en CH. WSB: “Design + Made”
Winkelinrichting Optiek nieuws retail design dijck2 van der leeuw optiek door wsb interieurbouw 01
“Design + Made”: 3D door de interieurarchitecten van WSB Interieurbouw

De interieurarchitecten van WSB vertalen gevoelens, emoties. WSB maakt het interieurconcept sterk door beleving te creëren.  We weten wat mensen werkelijk motiveert, wat van invloed is op hun gedrag. Onze ontwerpers zijn goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts.

Bert Blankenstijn en Rick Blankenstijn en Nico Schreuder
WSB: “Design + Made”. Bert Blankenstijn, Rick Blankenstijn en Nico Schreuder
Meubel maatwerk Scherpenzeel Utrecht Gelderland Utrechtse Heuvelrug Zeist
WSB: “Design + Made”: Interieurconcepten voor Villa’s, kantoren, showroom en horeca.

 Team

WSB beschikt over eigen architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs. Het team biedt WSB de mogelijkheid om de processen in de diverse fasen van uitvoering nauwgezet te volgen en te controleren. Rick Blankenstijn van WSB Interieurbouw: Sinds 1958 werken we op hoog niveau aan interieurprojecten. Onze kracht zit in innovatief design met beleving.