Rick Blankenstijn is samen met Bert Blankenstijn en Nico Schreuder eigenaar van WSB Interieurbouw. Design en realisatie van interieurconcepten levert voor onze opdrachtgevers mooie resultaten op.

Interieurconcepten voor winkelinrichtingen, projectinrichtingen en luxe villa’s

WSB staat voor persoonlijke betrokkenheid, innovatief produceren, sterke partnerships met toeleveranciers en een gekwalificeerd team. Het industriële productieproces van WSB zorgt voor scherpe prijzen. Het machinefabriek is vooruitstrevend. Het WSB-team is professioneel en toegewijd. WSB Interieurbouw is nationaal en internationaal toonaangevend op het gebied van “Design + Made”. Uniek, commercieel succesvol en onderscheidend. dat is ons handschrift.

De interieurarchitecten van WSB vertalen gevoelens, emoties. WSB maakt het interieurconcept sterk door beleving te creëren.  We weten wat mensen werkelijk motiveert, wat van invloed is op hun gedrag. Onze ontwerpers zijn goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts.

Team

WSB beschikt over eigen architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs. Het team biedt WSB de mogelijkheid om de processen in de diverse fasen van uitvoering nauwgezet te volgen en te controleren. Rick Blankenstijn van WSB Interieurbouw: Sinds 1958 werken we op hoog niveau aan interieurprojecten. Onze kracht zit in innovatief design met beleving.