Retail design inrichting schoenwinkel Munnichs

Conceptontwerp en turn key Inrichting schoenwinkel Munnichs in Weert>>  WSB Interieurbouw verzorgde de sleutelklare levering van Munnichs Schoenen in Weert.  Heeft u verbouwingsplannen? Vraag ons om een vrijblijvend inspirerend gesprek.

WSB is internationaal toonaangevend in het creeren van merkbeleving van schoenenzaken en winkelirichting van schoenwinkels. WSB is goed in archtitectuur, retail design van trend stores, luxury design van spraakmakende concepten, uitwerking van de retail marketing filosofie in logoontwerp, on- en offline integratie, signing, instore communicatie, bouwbegeleiding, projectmanagement, buddgetbewaking, planning en afbouw van turn key winkelprojecten.

Ontwerp en inrichting Munnichs Schoenen - Weert door WSB winkelinrichting

WSB werkt o.a. voor Dixons, Shuz, Intersport, BCC, Munnichs, Cyberport, Siebel, Dungelmann, Schmidt Optiek, Seiko, van Leeuwen Optiek, allemaal retail ketens met meerdere winkels. Daarnaast zijn wij sterk in design en realisatie van unieke eenmalige winkelinterieurs. Meer weten? Bel WSB: +31 332771714 of mail ons: info@wsbinterieurbouw.nl

WSB is internationaal toonaangevend ontwerper van winkelconcepten in mode, schoenmode, juwelen, optiek, sport. WSB werkt onder anderen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk naast het thuisland. WSB werkt zowel voor fashion brands als voor individuele ondernemers.

 

Neem contact op >>

Munnichs Schoenen over WSB

Beoordeling: Retail design: 8, Begeleiding: 9, Uitvoering: 8

 

Aanbeveling: “Ja”

GERELATEERDE PROJECTEN

Video impressie

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Netherlands
  • OPPERVLAK: 113 m2
  • LEVERING: 2015
  • DESIGN: WSB Retail Designers
  • REALISATIE: WSB

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: +31 33 2771714