Mooi Winkelontwerp voor Shuz Schoenen

De winkel van Schmit Schoenen in Amersfoort is mooi. Ook de collectie is mooi. Zo is de insteek van WSB Interieurbouw. Het retail design van WSB Interieurbouw wil altijd aansluiten bij de strategische visie van ondernemers, de collectie, het straatbeeld. Voor meer informatie over deze winkel van het Shuz label, bel Nico Schreuder van WSB Interieurbouw.

WSB ontwikkel onderscheidende interieurconcepten in mode, schoenmode, juwelen, optiek, projectinrichting en inrichting van luxe villa’s. WSB werkt onder anderen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk naast het thuisland. WSB werkt zowel voor fashion brands als voor individuele ondernemers.

Meer informatie? Bel WSB +31 33 2771714

 Over Shuz:

Gekleurd, gelakt, gehakt… voor menig man niet te onderscheiden, maar voor een vrouw een wereld van verschil. SHUZ weet wat klanten wensen. Als stijlvolle en eigentijdse winkelketen volt SHUZ de mode letterlijk op de voet. Daardoor wisselt onze collectie regelmatig. Trends komen en gaan weer. En die trends signaleert SHUZ al in een vroeg stadium op de belangrijkste internationale modebeurzen. Bovendien hebben wij uitstekende contacten met toonaangevende schoenfabrikanten. Ook voor de man. Namen als Van Bommel en Van Lier zijn al decennia aan ons verbonden. Hoogwaardige merken als deze staan voor de kwaliteit van ons assortiment. Vaak zijn modellen exclusief voor SHUZ gemaakt en uitsluitend in onze winkels en webshop verkrijgbaar.

Ontwerp winkel Shuz in Veenendaal

Wilt u meer weten over het winkelontwerp van schoenenzaak in Veenendaal? Binnenkort heropent de vernieuwde winkel in Wassenaar!!

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Amersfoort
  • OPPERVLAK: 120 m2
  • LEVERING: 2010
  • DESIGN: WSB Retaildesign
  • REALISATIE: WSB

Meer weten?
mail of belbel Nico Schreuder: +31 653163207