Goedhart Motoren, Bodegraven

Goedhart Motoren, Bodegraven - Shop in Shop Goedhart Motoren, Bodegraven - Shop in Shop Goedhart Motoren, Bodegraven - Shop in Shop Goedhart Motoren, Bodegraven - Shop in Shop Goedhart Motoren, Bodegraven - Shop in Shop Goedhart Motoren, Bodegraven - Shop in Shop Goedhart Motoren, Bodegraven - Shop in Shop Goedhart Motoren, Bodegraven - Shop in Shop Goedhart Motoren, Bodegraven - Shop in Shop Goedhart Motoren, Bodegraven - Shop in Shop

Goedhart motoren

Goedhart motoren is de grootste motorwinkel binnen de Benelux. De koppeling tussen de on- en offline markt wordt gemaakt door middel van een grote winkel en daarnaast een grote webshop. Goedhart motoren is drastisch uitgebreid. Drie jaar geleden heeft WSB de ontvangst- en accessoire ruimte van de motorzaak aangepakt, en recent heeft de verbouwing van de bovenste verdieping plaats gevonden.

Verbouwing

De positie van grootste motorzaak van de Benelux is verstevigd met een showroomuitbouw van 600 vierkante meter. De overkapping van de parkeerplaats heeft de uitbouw mogelijk gemaakt. Op de eerste verdieping is er ruimte gekomen voor een shop-in-shop concept. Elk motormerk heeft een compleet eigen afdeling gekregen inclusief motoren, accessoires en merchandise.

Naast de ruimte uitbreiding voor de motoren is er ook meer ruimte voor de afdeling Kleding, Helmen en Schoenen. Er is binnen deze afdeling gebruik gemaakt van Zwart, Ruwstaal en elementen groen. De gedachte hierachter is om snelheid en milieu te combineren.

Resultaat>> Een fantastisch ontworpen Showroom op een locatie in het hart van Nederland waar klanten plezierig verblijven en geïnspireerd raken door het concept design van WSB. De showroom bij Goedhart Motoren waarbij merkbeveling en passie voor motoren verweven zijn in het DNA profiel van het retail design.

 

Realisatie


Meer weten of zelf ambities?

Over WSB Interieurbouw