Kieft Optiek naar Namibie om mensen te helpen.

Dit is het bericht van Pieter Verweij. Helpt u mee hulpbehoevende mensen beter zien in Namibië?

“Begin februari mogen wij weer naar Namibië gaan om daar mensen die oogzorg ontberen brillen aan te meten. Net als zeven jaar geleden zal het enerverend worden. In de krotjes van de sloppenwijk is de armoede zo schrijnend zichtbaar, maar ondanks dat de blijheid en dankbaarheid van de mensen. 
Op 6 februari vertrekt Pieter en zal de eerste week op verschillende plekken in Noord-Namibië zijn werk doen. Hij reist dan mee met een Alzheimer arts. Op 12 februari reist Els dan ook af om samen vanuit Gobabis de laatste week mensen blij te maken met een beter zicht. In de nacht van 20 op 21 februari vliegen we dan weer samen terug naar Nederland.

Om deze reis mogelijk te maken hebben wij nog behoefte aan brillen. 
Gewoon je eigen oude bril die toch maar gewoon in dat laatje ligt. Geef hem aan ons en misschien maakt dat voor jouw waardeloze brilletje iemand in Namibië dolblij!
Daarnaast kost zo’n reis behoorlijk wat. Onze reis sponsoren? Uw bijdrage mag u overmaken naar NL48RABO0120178311 tnv Kieft Optiek ovv Sponsoring Namibië.

Alvast hartelijk bedankt!

Pieter en Els Verweij”

1 Euro of 1 bril

Als iedereen bijvoorbeeld 1 euro over maakt (of meer) en zijn oude bril of brillen toezendt aan Kieft Optiek helpt u de hulpbehoevende mensen in Namibië