Inrichting nieuwe uitbreiding Intersport Megastore Roermond:

De retail designers van WSB zijn verantwoordelijk voor creatie en realisatie van de verdere uitbreiding van de succesvolle Sport Megastore in Roermond.  Retail design en realisatie door WSB Interieurbouw.8 wsb Interieurbouw sport wsb Ladenbau sport wsb shopconcepts Intersport van de berg roermond In opdracht van de heer van den Bergh van Intersport Megastore Roermond heeft WSB het internationale intersportconcept vertaald naar een commercieel shopconcept voor Roermond. Resultaat is fris, dynamisch en succesvol. 

Ervaring in interieurbouw sportwinkels

WSB heeft veel ervaring in turn key ontwerp en begeleiding van winkelconcepten voor sportwinkels. Onze schaalgrootte zorgt er voor dat we veel kennis hebben en industriele prijzen kunnen rekenen. WSB werkt onder anderen voor: Hanwag, Adidas, Brunotti, Bouchier sport, Daka Sport, Duo Sport en vele anderen. Meer weten? Bel ons vrijblijvend voor een gesprek: +31 33 2771714

En… Opnieuw winkeluitbreiding in 2015

Vers van de pers: Voor de laatste veranderingen >> Zie ook deze projectpagina met onder andere een forse uitbreiding met nieuwe sneakersafdeling.

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Roermond
  • OPPERVLAK: 4000 m2
  • LEVERING: 2009
  • DESIGN: WSB
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Gerrit Dros: +31 332771714