Intersport interieur Roden:

Retail design en realisatie door WSB Interieurbouw. Wilt u meer weten? Bel WSB

Over Intersport Superstore Roden

De INTERSPORT-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en zijn bij uitstek dé specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor en hockey. De mensen van INTERSPORT zijn getraind in het geven van een vakkundig en persoonlijk advies.
INTERSPORT combineert de kracht van een grote internationale winkelformule met de sterke lokale betrokkenheid van onze zelfstandige ondernemers en draagt bij aan een gezondere levenswijze. De filosofie hierbij is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpt Intersport aan de sportartikelen en het advies waardoor de sporter het maximale aan plezier kan beleven.

Over WSB, de inrichter van sportwinkels

WSB is goed in commercieel retail design. WSB is internationaal toonaangevend ontwerper van winkelconcepten in mode, schoenmode, juwelen, optiek en sport. WSB werkt onder anderen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk naast het thuisland. WSB werkt zowel voor fashion brands als voor individuele ondernemers.

Op zoek naar de leverancier van Intersport interieur? WSB levert alle soorten presentatiesystemen in sportwinkels: Onder andere Hockeypresentaties, schoenpresentaties, Voetbalpresentaties, Stortmanden, Schaatspresentatie, Skiepresentaties, Fietspresentaties, Zonnebrilpresentaties, Boardpresentaties en ga zo maar door. Alles is al uitgedacht.

Wilt u graag meer weten over commerciele winkelinterieurs? Bel WSB +31 33 2771714 of bekijk onze overzichtspagina winkelinrichting sport

wsb Interieurbouw sport wsb Ladenbau shopconcepts sport intersport2

Neem contact op >>

GERELATEERDE PROJECTEN

Over WSB Interieurbouw

  • LOCATIE: Roden
  • OPPERVLAK: 1200 m2
  • LEVERING: 2010
  • DESIGN: WSB
  • REALISATIE: WSB Interieurbouw

Meer weten?
mail of belbel Gerrit Dros: +31 33 2771714