UNIEKE BELEVING BIJ WEDDING WORLD

Lees meer over onze werkwijze.

Persoonlijk moment

Wedding World opende onlangs een 2000 m² groot belevingscentrum voor bruidsmode. De interieurarchitecten en interieurbouwers van WSBDESIGN.COM | Interieurbouw zijn de mensen achter het concept van Wedding World.

Het innovatieve karakter blijkt ook uit de zoomappllicaties waardoor familie, vrienden – en iedereen die uitgenodigd wordt tot aan de andere kant van de wereld – kan worden uitgenodigd om online deel te nemen aan de passessies. Rick Blankenstijn: “Daarnaast hebben alle units ‘coronaproof’ luchtzuiveringssystemen.”

Je kunt bij Wedding World je eigen playlist toesturen om de ideale setting te creëren, je eigen persoonlijke moment. Je krijgt bij de bevestiging van je afspraak een unike QR-code waardoor je de sleutel van de zaak krijgt en de winkel kunt betreden.

Accessoires spelen in het totaalconcept een belangrijke rol. Daarom is een ruimte van 150m2 gecreëerd
voor zaken als sluiers, schoen, lingerie, kettingen, armbanden, kousen, juwelen etc. Dat alleen al is een complete winkel te noemen!

Inspiratie & genieten

Wekelijks worden kosteloos shows gehouden op de catwalk door professionele mannequins voor de unieke ervaring en inspiratie. Ieder weekend is er live-muziek en doordeweeks is er visagie.

Op de eerste verdieping hebben de dames een prosecco // thee // koffiecultuurbar en beneden hebben de heren een eigen bierbar.

Wilt u meer weten? Bel de interieurarchitecten van WSB voor een toelichting op de vormgeving van het inhoudelijke concept en we kunnen bespreken wat we voor u kunnen betekenen. Bekijk de reviewvideo van Wedding World Oberhausen voor meer informatie over onze samenwerking.