VACATURE INTERIOR DESIGNER

Versterk jij ons team?

f


Aangenaam

Wij zijn het ontwerpteam van WSBDESIGN.COM. Een ambitieus, jong en excellerend team dat altijd de mooiste projecten wil realiseren. We hebben veel mooie aanvragen in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk en zoeken daarom verdere uitbreiding. Wil jij als Senior of Junior Interior Designer ons team versterken? Kom kennismaken!

f


Wat houdt de functie in?

Wil jij werken aan  high end design projecten voor toonaangevende opdrachtgevers? Als interior designer vertaal je het DNA van de concept strategie naar een uniek en onderscheidend ontwerp.
Je bent de creatieve motor in het team en werkt samen met de opdrachtgevers en collega’s van calculatie, engineering en projectleiding. 

Bij deze functie horen de volgende kenmerken: High end design // Stijlvol, commercieel, onderscheidend // Je werkt vooruitstrevende internationale opdrachtgevers // Breed scala aan opdrachtgevers in Retail, Office & Living // B2B-klanten en particuliere opdrachtgevers // Je bent de creatieve motor in het team en werkt samen met de collega’s van calculatie, engineering en projectleiding // Je hebt gevoel voor sfeer en trends // Je draagt verder bij aan het uitbouwen van twee nieuwe merken Emyko Residential Interior Design en het online label Forbettershops.com // Je hebt ervaring met Lumion, Vectorworks en Photoshop of anders kunnen we je hierin opleiden // Je hebt commercieel denkvermogen en bent creatief in het omgaan met budget // Eigenlijk alleen datgene, dat nodig is om succesvol te werken aan high end design projecten.

f

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende, zelfstandige functie in het ontwerpteam voor 30-40 uur per week
  • Uitstekend salaris
  • Meer dan 40 vrije dagen (192 verlofuren + 152 ATV-uren)
  • De teamsfeer is jong en dynamisch. Je werkplek royaal en comfortabel
  • Stedentrip om inspiratie op te doen voor je ontwerpen, lees ons blog over Parijs

f

Het kantoor, jouw werkplek

f

Krijg een impressie

Maak kennis met ons team, de projecten en onze uitjes. Bekijk hier onze bedrijfsvideo.
Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact op, we zien je portfolio graag!

F

f