Fietsenwinkel.nl, Rotterdam

Fietsenwinkel.nl, Rotterdam - Fietsenwinkels Fietsenwinkel.nl, Rotterdam - Fietsenwinkels Fietsenwinkel.nl, Rotterdam - Fietsenwinkels Fietsenwinkel.nl, Rotterdam - Fietsenwinkels Fietsenwinkel.nl, Rotterdam - Fietsenwinkels Fietsenwinkel.nl, Rotterdam - Fietsenwinkels

Fietsenwinkel.nl opent nieuwe offline winkel

Voor verschillende online retailers is een fysieke winkel naast de online winkel een must. Fietsen zijn gemoeid met onderhoud en aankoopadvies, daarom is een toevoeging van een winkel voor veel e-tailers een verbetering van het business model.

Fietsenwinkel.nl is de afgelopen jaren online extreem gegroeid. Naast de online webshop opent de retailer aan de lopende band fysieke winkels.

“Een fiets blijft voor een grote groep mensen toch een product dat ze willen zien, voelen en waarmee ze een testritje willen maken”, verklaart Stefano Duringhof. Voor onderhoud en service kunnen consumenten ook bij de winkels terecht.

 

WSB-interieurbouw verzorgt interieur fietsenwinkel

WSB-interieurbouw heeft de winkelinrichting verzorgd voor het nieuwe filiaal in Rotterdam. Fietsenwinkel.nl was op zoek naar een partij die snel konden handelen, en waar producten worden gemaakt van hoge kwaliteit. Na een grondige zoektocht hebben we gekozen voor WSB. Ze zijn deskundig en komen afspraken na. Daarnaast heeft de ervaring op het gebied van winkelinrichting de doorslag gegeven. 

 

 

Realisatie

  • Locatie Rotterdam
  • Bouwtijd 1,5 week
  • Grootte 580 m2
  • Design WSB
  • Realisatie WSB Interieurbouw
  • Branche Fietsenwinkels

Meer weten of zelf ambities?

Ervaring: "Voor onze winkelformule hebben we na een grondige zoektocht gekozen voor WSB. Ze zijn deskundig en komen afspraken na. Erg belangrijk! Daarnaast heeft voor mij de ervaring de doorslag gegeven. Fijn om een sterke partner te hebben!" Beveel je WSB aan? 'Ja!' Retail design: 10 Begeleiding: 10 Uitvoering: 10  

Fietsenwinkel.nlStefano

Interieur Fietsenwinkel

Over WSB Interieurbouw